İYİ Parti Buldan İlçe teşkilatının her hafta yaptığı toplantılar seçim sürecinin başlamasıyla her gün akşam olacak şekilde düzenlenmeye başlandı. Adaylık süreci başladıktan sonra çalışma sürecini başlatan İYİ Parti Denizli’nin en genç adayı 27 yaşında ki Av. Nazlı Yaşatürk, ilk ziyaretini Buldan ilçe teşkilatına gerçekleştirdi.
İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Temel Başbuğ ve İYİ Parti İlçe Başkanı Süleyman Yolcu’nun öncülüğünde yapılan toplantıya katılan İYİ Parti Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk, ilçe teşkilatının yaptığı programlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.
İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Av. Nazlı Yaşatürk; “İlçe teşkilatımızın yapacağı programa uyum sağlayacağız. Özellikle genç seçmen portresiyle çalışmayı onların sorun ve sıkıntılarını dinlemeyi hedefliyorum. Umutsuzluk içerisinde yaşayan gençlerin sorunlarının meclise taşınması için gereken neyse yapmaya hazırım. Buldan ilçe teşkilatımız ve GİK üyemiz Temel Başbuğ’un deneyimleriyle saha çalışmalarımızı en iyi şekilde yapacağımıza eminim. İYİ’ler kazanacak, gençlik kazanacak” dedi.

mazli