İmplant eksik dişlerin tedavisinde kullanılan çene kemiğin içine yerleştirilen bir çeşit vidadır. İmplant doktoru sağlam ve sağlıklı bir şekilde implantı yapmak zorundadır. Bu vidaların üzerine diş protezi yerleştirilir. İmplant tedavisini yapacak olan Denizli en iyi diş doktoru, diğer dişlerinize zarar vermeden tedavinizi yapacaktır. Yani diğer dişlerin kesilmesi söz konusu değildir. İmplant diş kök görevi görmektedir bu sebeple doğal diş gibi görünmekte ve doğal diş görevi görmektedir.

Denizli İmplant Dental

İmplant doktoru ağız ve diş sağlığı için en son teknolojileri kullanmaktadır. Bu teknolojiler sayesinde doktorumuz Tülay AKKOL ve ekibi en iyi şekilde tedavileri sağlamaktadır. Neden Dental İmplant bu kadar önemlidir sorusuna cevap vermek istiyoruz. Dental implant, içerisindeki maddeleri sayesinde vücuda uyum sağlamaktadır. Ağızdaki eksik dişin yanlarındaki dişler zamanla eksik olan bölgeyi kapattığı için mutlaka en iyi diş doktoru na görünüp implant yaptırmalısınız. Bu uygulama işinde tecrübeli hekimler tarafından yapılmazsa, dişlerin yeri tamamen dolmaz ve çene kemiği erimesine yol açabilir.

Ağız ve Diş Sağlığı

Bütün besinler ağız yoluyla alındığı için en önemli konular arasında ağız ve diş sağlığı yer almakta denilebilmektedir. Bu yüzden çok hassas yaklaşılması gereken konulardan bir tanesidir diş sağlığı. Dişinizle ilgili bir problem varsa Denizli en iyi diş hekimi’ ne görünmenizde fayda vardır. Dişleriniz sararmış, çürümeler başlamış veya estetik görünümü hoş değilse diş doktoru Tülay AKKOL sizlerin yanınızdadır. 

Yaptıkları uygulamalardan kısaca bahsedelim, Estetik diş hekimliği, lazer uygulamaları (diş beyazlatma, çürük temizliği ve daha çok uygulama mevcuttur.), protez uygulamalar, ortodonti uygulamaları, implant uygulamaları, cerrahi uygulamalar gibi birçok alanda sizler için diş hekimi Tülay AKKOL alanlarında uzman olan ekibi ile hizmet vermektedir.