Denizli'nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Gelişim Koleji yeni mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde öğrenciler öğretmenlerinin elinden diplomalarını alırken, Milli Savunma Üniversitesi sınavında Denizli 1.'si olan Serra Erbeyin plaketini Gelişim Koleji Kurucu Müdürü Mehmet Hayit verdi.

Denizli'nin önde gelen eğitim kurumlarından olan Gelişim Koleji 2022-2023 yılı mezunlarını verdi. Gelişim Koleji Yerleşkesinde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde öğrenci velileri duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler de tören ve kep atma esasında coşku dolu anlar yaşadı.

"GURUR, MUTLULUK VE HEYECAN DUYUYORUM"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşmasını gerçekleştiren Gelişim Koleji Kurucularından Abdurrahim Şahin, "Ben de bugün hem öğretmen hem de veli olarak sizlerle aynı heyecanı paylaşıyorum. Evlatlarımızı tüm eğitimci arkadaşlarımızla birlikte özgüveni yüksek, ne yapmak istediğini bilen, cesaretli, ülkesini seven, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı birer birey olarak burada sizlere takdim etmekten büyük gurur, mutluluk ve heyecan duyuyorum. Öğrenci arkadaşlarım hepinize hem YKS'de hem de bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun" dedi.

"TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE GURUR DUYUYORUM"

Gelişim Koleji Kurucu Müdürü MehmeT Hayit ise, "Okulumuzun Denizli ve Türkiye'deki başarılarıyla ve de hayata eksiksiz hazırladığımız ve bugün mezuniyet törenlerini gerçekleştirdiğimiz tüm öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Ayrıca Milli Savunma Üniversitesi sınavında Denizli 1.'si ve Türkiye 61.'si olan Serra Erbeyin kızımızı tebrik ediyorum. Başarıların gelecek senelerde de artması için azmimiz, tecrübemiz ve inancımız tamdır. Öğrencilerimizin hepsini tek tek tebrik ediyor, YKS'de başarılar diliyorum." dedi. 

"HEYECAN ve HÜZÜN BİR ARADA"

Törende Gelişim Fen ve Anadolu Lisesi okul birincileri konuşma gerçekleştirdi. "Bir yandan üniversiteye başlamanın heyecanı varken bir yandan da okulumuzdan ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz" diyen Gelişim Fen Lisesi okul birincisi ve Milli Savunma Üniversitesi sınavında Denizli 1.'si Türkiye 61.'si olan Serra Erbeyin, "Bugüne kadar yanımda olan aileme ve tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Tüm arkadaşlarıma ve bizlerin yerine alacak kardeşlerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca YKS'ye girecek tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım herkes istediği yere girebilir." dedi.

"İYİ Kİ GELİŞİMLİ OLMUŞUM"

"Bir sürü güzel arkadaş, daha da önemlisi bir sürü güzel öğretmenim oldu" diyen Gelişim Anadolu Lisesi okul birincisi Rümeysa Şahin, "İyi ki Gelişimli olmuşum diyorum. Şimdi bu güzel öğretmenlere bir de sizler karşısında teşekkür etmek isterim. Şimdi birer kıvılcım olarak gidiyoruz ama birer alev olarak geleceğiz. Teşekkür ediyorum Gelişim Ailesi. Şimdiden üniversite sınavına girecek tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim." dedi. 

Konuşmaların ardından okul birincileri Serra Erbeyin ve Rümeysa Şahin başarı plaketlerini aldı. Ardından ise okul birincilerinin isimleri geleneksel okul kütüğüne çakıldı.

Tören esnasında gerçekleştirilen "Bayrak Değişimi" ise büyük beğeni topladı. Mezun öğrenciler tören kıtasında daha önceden teslim aldıkları Türk Bayrağı ve okul flamasını alt sınıflara teslim etti.

Tören sürecinde tek tek sahneye çıkarak öğretmenlerinin ellerinden diploma alan öğrenciler ise törenin sonunda coşkuyla keplerini havaya atarak mezuniyet törenini tamamladı.

denizli-gelisim-koleji-mezuniyet7denizli-gelisim-koleji-mezuniyet5denizli-gelisim-koleji-mezuniyet6denizli-gelisim-koleji-mezuniyet3denizli-gelisim-koleji-mezuniyet4denizli-gelisim-koleji-mezuniyet1denizli-gelisim-koleji-mezuniyet2