Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince tütün kaçakçılığına yönelik düzenlenen dev operasyonda, izolasyon malzemeleri içerisine gizlenmiş 5 milyon dal doldurulmuş makaron ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli tutuklandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürüttüğü saha çalışmaları kapsamında dev bir operasyona imza attı.

Denizli'de Acı Olay, Orman İşçisi Sedat Çetin Hayatını Kaybetti
Denizli'de Acı Olay, Orman İşçisi Sedat Çetin Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

İzolasyon Malzemelerinin Arasından 5 Milyon Sigara Çıktı

Takibe alınan şüpheli bir çekici ve dorsesinde gerçekleştirilen detaylı aramalarda, yasal yük olarak taşınan izolasyon malzemelerinin içerisine zekice gizlenmiş 5.000.000 dal kaçak sarma-dolma sigara ele geçirildi.

Zanlı Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

Operasyonun ardından gözaltına alınan (1) şüpheli şahıs, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlı, 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.