2022-2023 eğitim öğretim yılı, Türkiye genelinde anasınıfı  ile ilkokul 1. sınıflar için ders zilinin çalmasıyla başladı. Denizli Çözüm Koleji, 2022-2023 eğitim öğretim yılı kapsamında anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencileri için ““Okula Merhaba Festivali” düzenledi.  

MİNİK ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ

Denizli Çözüm Koleji Kampüsünde gerçekleştirilen festivalde minik öğrenciler, şişme park ve kaydırak, oyun istasyonları, mini disko ve sihirbazlık gösterileri ile neşeli dakikalar geçirdi. İstasyonları tek tek tamamlayan ve doyasıya eğlenen öğrencilere pamuk şekeri de ikram edildi.

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Denizli Çözüm Koleji Kurucu ortaklarından Kadriye Kıyak, “Minik öğrencilerimiz yeni yıla heyecanlı bir başlangıç yaptı. Doyasıya eğlendiler ve stres attılar. Sevgili öğrencilerimize yönelik oyun ve oryantasyon çalışmalarımızla burada kendilerini evlerinde gibi hissettirmeye çalışıyoruz. Okula alışma sürecini başarı ile sorunsuz atlatabilmeleri için hayata geçirilen adaptasyon eğitimlerine giren öğrencilerimiz çok mutlular. Gerçekleştirdiğimiz ‘Okula Merhaba Festivali’nin de etkisi çok fazla. Psikolojik olarak da ailelerinden ayrılan minik öğrencilerimizi en pozitif haliyle rahatlatıyor, okulun kucaklayıcı atmosferine alıştırıyoruz.
2022-2023 eğitim öğretim yılında da geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden geleni yapacağız.  Çocuklarımızın geleceğe umutlu bakmasını istiyoruz. Bu kapsamda da Denizli Çözüm Koleji olarak, iyi bireyler yetiştirmek en büyük arzumuz.  Bu duygularla yeni eğitim öğretim döneminin başta Denizlimize ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyor, öğrencilerimize ve eğitimcilerimize başarılar diliyorum” dedi.