Denizli Büyükşehir Belediyesi Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde ücretsiz YKS hazırlık eğitimi alan 104 öğrenciden 63’ü üniversiteye yerleşti. Eğitimde fırsat eşitliği sağlayan Büyükşehir, yeni dönem ücretsiz YKS kursu başvurularını da başlattı.

Başkan Çavuşoğlu Buldan’da, Üzüm Üreticileriyle Buluştu
Başkan Çavuşoğlu Buldan’da, Üzüm Üreticileriyle Buluştu
İçeriği Görüntüle

104 Öğrenciden 63’ü Hayallerindeki Üniversiteyi Kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde sunduğu ücretsiz üniversite hazırlık kursları meyvelerini verdi. 2025-2026 eğitim döneminde merkezden destek alan 104 öğrenciden 63’ü mühendislik, diş hekimliği, öğretmenlik ve psikoloji gibi önemli bölümleri kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Uzman kadro eşliğinde verilen derslerin yanı sıra öğrencilere düzenli TYT-AYT denemeleri, özel etütler ve sınav kaygısıyla baş etmeye yönelik rehberlik hizmeti sunuldu.

Yeni Dönem YKS Kursu Başvuruları Başladı

Geçtiğimiz yıl yakalanan başarının ardından Büyükşehir Belediyesi, 2026-2027 eğitim-öğretim dönemi için de kollarını sıvadı. Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 11. ve 12. sınıf öğrencileri ile mezun gruba yönelik ücretsiz “TYT-AYT Dönem Hazırlık Programı” için başvurular kabul edilmeye başlandı.

7 Eylül 2026 tarihinde başlayacak derslerde tüm müfredat kapsanırken, öğrencilerin kullanacağı güncel ders kaynakları ve materyaller de Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak karşılanacak.

Son Başvuru Tarihi: 4 Eylül 2026

Sınırlı kontenjanla gerçekleştirilecek hazırlık kursundan faydalanmak isteyen adaylar, detaylı bilgi ve başvuru işlemlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet adresi olan www.denizli.bel.tr üzerinden ulaşabilecek. Başvurular 4 Eylül 2026 tarihine kadar devam edecek.