Denizli Büyükşehir Belediyesi; Çal, Pamukkale, Honaz ve Güney ilçelerini birleştiren ve bölge halkının 30 yıldır beklediği 5,7 kilometrelik bağlantı yolunun yapımını tamamlayarak hizmete açtı. Baklançakırlar ve Güzelpınar mahallelerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Mazeret değil, çözüm üretiyoruz" dedi.

Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 1

30 Yıllık Yol Sorunu 30 Günde Çözüldü

Çal, Pamukkale, Honaz ve Güney ilçeleri arasındaki ulaşımı rahatlatan modern yol projesi rekor sürede tamamlandı. Toplam 5 bin 750 metre uzunluğundaki güzergahta yürütülen çalışmalarla yol genişliği 6 metreden 9 metreye çıkarılarak sürüş emniyeti artırıldı. Bölge sakinlerinin yıllardır çileye dönüşen ulaşım mağduriyeti, 30 gün süren yoğun altyapı ve üstyapı hamlesiyle tarihe karıştı.

Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi

Güzelpınar ve Baklançakırlar’da Pankartlı Teşekkür

Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan ile birlikte açılışı gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, mahalle sakinleri tarafından çiçekler ve pankartlarla karşılandı. Güzelpınar Mahallesi girişine "Köyümüzün yüzü gülüyor. Çünkü hizmet var emek var. Sağ olun Nuri Başkanım" yazılı afiş asan vatandaşlar, açılışı dualar ve kurdele kesimiyle kutladı.

Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 2

Denizli’de Gençlerin Favorisi Cankurtaran Kampında Sezon Sonu!
Denizli’de Gençlerin Favorisi Cankurtaran Kampında Sezon Sonu!
İçeriği Görüntüle

Başkan Çavuşoğlu: "Üreteni Baş Tacı Etmeye Devam Edeceğiz"

Kırsal bölgelerde yaşam kalitesini ve ulaşım konforunu artırmaya kararlı olduklarını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Şehrimizin her bir köşesinde vatandaşlarımızın hak ettiği modern ulaşım imkanlarına kavuşması için çalışıyoruz. Yapılan her yol sadece asfalt ve betondan ibaret değildir; aynı zamanda pazara erişimi kolaylaştıran bir köprüdür. Denizli’mizin köyleri bizim can damarımızdır, üreten çiftçimizi baş tacı etmeye devam edeceğiz."

Çal Belediye Başkanı Ahmet Hakan ise Büyükşehir Belediyesi ile kurulan güçlü iş birliği sayesinde 4 ilçeyi bağlayan tarihi projenin hayata geçtiğini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 3Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 4Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 5Denizli Buyuksehir Belediyesinden Cal Pamukkale Honaz Ve Guneye Dev Ulasim Yatirimi 7