Haberdenizli.com

Alzheimer Haftası kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Denizli Alzheimer Derneği tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda program düzenlendi. Alzheimer hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen programa Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hülya Eryılmaz ve davetliler katıldı. 

Kadın Meclisi Başkanı Özen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi olarak toplumsal sorunlara dokunmak için çaba sarf ettiklerini bu kapsamda tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinde olduklarını kaydetti. 

"Unutsalar da Unutulmayacaklar" 

Alzheimer Derneği Denizli Şubesi'nin kentte çeşitli çalışmalar yaptığını ifade eden Şube Başkanı Eryılmaz ise, Alzheimer hastalarına ve yakınlarına her zaman destek olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından programda Alzheimer Derneği Tiyatro Topluluğu'nun sergilediği "Unutsalar da Unutulmayacaklar" adlı tiyatro oyunu ve ritim grubunun gösterisi sergilendi.