Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurucularından, Şeref Varol, 78 yaşında hayatını kaybetti. Kalp yetmezliği nedeniyle vefat eden Varol, uzun yıllardır Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na emek vermişti. Spor camiasında büyük saygı gören ve Emsan Şirinköy Spor Kulübü'nün kurucusu ve onursal başkanı olan Varol'un vefatı, spor camiasını yasa boğdu.

03 Mayıs 2023 Çarşamba günü (bugün) saat 16.00'da Şirinköy Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Şirinköy Mezarlığı'na defnedilecek olan Varol, Denizli amatör futbolu camiasında birçok sporcu ve antrenör için örnek alınacak bir isimdi.

Şeref Varol’un vefatıyla ilgili paylaşımda bulunan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Derneği açıklamasında, “Merhuma Cenab-ı Allah’dan rahmet, acılı ailesi başta olmak üzere sevenlerine, spor camiamıza başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun” denildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şube Başkanı Bülent Fil de yaptığı paylaşımda “Futboluna büyük emekleri olan değerli büyüğümüz Şeref Varol'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Ailesine,yakınlarına ve tüm dostlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verdi.