HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin Buldan ilçesinde Y.D isimli şahıs ayrı yaşadığı eşinin boğazını kesti. Zanlı olaydan saatler sonra teslim oldu, mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Kadının yaşam mücadelesi devam ediyor.

Olay, Çarşamba günü sabah saatlerinde Buldan ilçesi Yeni Mahallede yaşandı. Edinilen bilgilere göre; Y.D (58) bir süredir ayrı yaşadığı A.D.’nin (48) evine gitti. Y.D ile eşi A.D. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Y.D eline aldığı bıçakla A.D. saldırdı. Boğazından yaralanan A.D. can havli ile kendini evin dışına attı. A.D.yi kanlar içerisinde gören komşuları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde çağrılan ambulansla A.D. Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine gönderildi. Hayati tehlikesi devam eden A.D ameliyata alındı.

ÖNCE KAÇTI SONRA TESLİM OLDU

Bir süredir ayrı yaşadığı eşi Ayşe D'yi (48) çıkan tartışma sonucu boğazından ve göğsünden bıçakla yaralayan Y.D. (58), olaydan birkaç saat sonra Denizli'ye geçerek Denizli emniyetine teslim oldu. Gözaltına alınan zanlı Y.D, emniyetteki işlemlerinin ardından Buldan Adliyesi'ne sevk edildi.

Dün mahkemeye çıkan Y.D. savcılık sorgusunda, evine gittiği eşi Ayşe D. ile aralarında kavga olmadığını, sadece kısa süreli bir arbede yaşadıklarını öne sürdü. Y.D, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Ayşe D'nin yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.