HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi'nde yaklaşık 4 ay önce 61 yaşındaki emekli engelli öğretmen Hamide Çavdar evinde 7 yerinden bıçaklanarak feci şekilde öldürülmüştü.
Denizli Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Ekipleri de tedaylı bir inceleme sonrası hemen ertesi gün katil zanlısı 4 kişi H.Y. (22), O.Y. (19) ile onlara yardım eden H.İ.Y. (17) ve M.A. (15) gözaltına almıştı.

Bu şahıslardan H.Y. ve O.Y.’nin canice öldürülen Hamide Çavdar’ın sahibi olduğu bir dükkanın kiracısı olduğu ve pideci olarak çalıştığı ortaya çıkmıştı.

H.İ.Y. ve M.A.’nında yanlarında çalışan elemanları olduğu belirlenmişti. Denizli Emniyetinin hızlı çalışması ve sonuca gitmesi ile birlikte 4 zanlı suçlarını itiraf etmiş ve olayın 22.000 TL. teminat parası yüzünden işlendiğini ortaya çıkmıştı.

Gözaltına alınan 4 zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

CEZALARI BELLİ OLDU!

Canice evinin balkonunda katledilen engelli emekli öğretmen Hamide Çavdar’ın, Denizli Adliyesi 7. Ağır Ceza Mahkemesinde  görülen davası sonuçlandı. Mahkeme Hamide Çavdar’ın dükkan kiracısı olan pideci kardeşler 22 yaşındaki Hayati Y. ve 19 yaşındaki Onur Y.’ye ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verirken yanlarında çalışan 17 yaşındaki Halil İ.Y. ile Mücahit A.’ya 15’er yıl hapis cezası verdi.

Kaynak: Mericulukus.tv