Denizli'de Cumhuriyet Halk Partili Sedat Demirci memleketi Çal'da bir sizi ziyaretler gerçekleştirdi. Çallı hemşerileri tarafından ilgiyle karşılanan Demirci dün gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. İlçe merkezi ve Çal'a bağlı mahallelerde yurttaşlarla görüşen Demirci'ye vatandaşlar kötü giden siyasi iklim ve ekonomik sorunlar başta olmak üzere birçok konudan yakındı. Demirci vatandaşların önce sorunlarını dinledi, ardından da çözüm önerilerini anlattı. 
 
CHP iktidarında yapılacak politikalar başta olmaz üzere bir çok konuda vatandaşlara açıklama yapan CHP'li Demirci, aynı zamanda vatandaşların sorularına da yanıt verdi.
 
Vatandaşlar siyasi iklimin düzeleceğine olan umutlarının yeniden yeşerdiğini aktarırken ziyaret için teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

"Çiftçimiz üretiminin karşılığını alabilecek"

CHP'li Sedat Demirci konuyla ilgili olarak "Bugün memleketim olan bir ilçedeyiz. Bugün Çal'dayız. Çal tarihi, tarımı, kültürü ve ekonomisi ile Denizlimizin gözde ilçelerinden biridir. Ama görüyorum ki bu ilçeye gereken değer verilmemekte. Bu ilçede yaşayan vatandaşlarımız da hakettikleri değeri görememekte. Yaşanan ekonomik kriz, siyasi korku iklimi, belirsizlik yönetimi ve gelecek kaygısı vatandaşların en büyük sorunları arasında. Çal biliyorsunuz ki üzümü ile dünyaya ün salmış bir ilçe ancak üzüm üreticileri yüksek maliyet ve düşük fiyattan ötürü üretimden soğutulmuş. Üreticinin kıymetinin bilinmediği ülkemizde üzüm üreticilerimizin de kıymeti bilinmiyor. İşte CHP olarak iktidara geldiğimizde önce bu sorunlarla uğraşacağız. Bu sorunlar için çiftçileri güçlendiren tarım politikaları ve çiftçinin emeğini koruyan kar odaklı bir piyasa oluşturacağız. Böylelikle çiftçimiz üretiminin karşılığını alabilecek." diye konuştu.

"Çallı vatandaşlarımız kazanacak"

Demirci Çal'ın değişime hazır olduğunu belirtirken aynı zamanda "Hemşerilerimin hepsine çok teşekkür ederim. Çal'ı değiştirmeye yükseltmeye olan inancımızın ve mücadelemizin en büyük kaynağı hemşerilerimizin bu destekleyici tavrıdır. Çal değişecek, Çallı vatandaşlarımız kazanacak. Geliyor gelmekte olan!" dedi.