Kan bankası merkezleri ve hastaneler için özel olarak tasarlanan kan saklama dolabı, kan ünitelerinin bozulmadan muhafazasını mümkün kılar. Kan ünitelerinin belirli bir süre ideal sıcaklık değerlerinde saklanması oldukça önemlidir. Acil durumlarda hayati bir önem taşıyan kan üniteleri, sağlık kurumlarında depolanır.

Kan ünitelerinin 4 derecelik bir sıcaklıkta saklanması gerekiyor. Bu sıcaklıktan sapmalar olmakla birlikte sapmaların minimuma indirilmesi bir hayli önemli. Kan saklama dolabı, çok özel bir şekilde tasarlanarak kan ünitelerinin belirlenen sıcaklık değerlerinde muhafaza edilmesine katkıda bulunur. Sahip olduğu özellikler nedeniyle medikal dolaplardan farklılık gösterir. Geniş iç hacmi ve ideal sıcaklık derecesine kolaylıkla aranabilen tasarımıyla kan saklama dolapları, çok özel ürünler arasında yer alıyor.

Kan Ünitelerini Etkili Bir Şekilde Muhafaza Edin 

Coolermed tarafından tasarlanan ve satışa sunulan kan saklama dolapları, teknolojik altyapıya sahip. Farklı alanlarda rahatlıkla kullanılabilen kan saklama dolaplarının genel özellikleri şu şekilde:

  • Kan ve kan ünitelerinin muhafazası için yenilikçi bir kullanım sunar.
  • Geniş iç hacmi sayesinde aynı anda pek çok kan ünitesinin muhafazasına imkân tanır.
  • Kaliteli malzemelerden tasarlandıkları için uzun süreli kullanım vadeder.
  • Dijital ekranı sayesinde sıcaklık değerleri istenilen şekilde ayarlanır.
  • Açma ve kapama işlemleri oldukça pratik bir şekilde yapılır.
  • 0,1 hassasiyetinde kalibre özellikleri bulunur. Sıcaklık sapmalarını minimuma indirger.

Özel Tasarım Kan Saklama Dolaplarına Zahmetsizce Sahip Olun

Kan saklama dolabı, özellikle sağlık kurumlarının olmazsa olmazları arasında yer alır. Kan ünitelerinin uzun süre bozulmadan muhafazasına olanak tanıyan bu tür dolaplar, aynı zamanda estetik tasarımlarıyla da ön plana çıkar. coolermed.com tarafından çok özel şekilde tasarlanan kan saklama dolapları, geniş bir kullanım alanına sahip. Hastaneler, klinikler ve daha pek çok alanda kullanılabilirler.

Teknolojik altyapısı sayesinde etkili bir kullanım vadeden kan saklama dolapları, aynı zamanda gelişmiş bir raf sistemine sahip. Böylelikle kan ünitelerinin düzenli ve sistemli bir şekilde muhafaza edilmesine olanak tanır. Raf adeti kullanıcının taleplerine göre değiştirilebilir. Bu sayede raf sistemini ayarlamak mümkündür. Birbirinden özel kan saklama dolaplarını müşterilerine sunmakta olan Coolermed, her ürüne çok özel fiyatlarla ulaşılmasını mümkün kılıyor.