Çivril'de yerel medya aracılğıyla vatandaşlara duyrulan hız ölçme radarı Çivrilli vatandaş tarafından merak konusu oldu. Meraklı vatandaşlar cezaevi kavşağına giderek radarın nerede olduğunu araştırınca ortaya renkli görüntüler çıktı. Kamera tarafından görüntülendiğinin farkında olmayan vatandaşlar kavşakta bulunan maket polis aracının etrafında uzun süre radar aradılar. 
Görüntüleri gören Kıralan Bölge Trafik ekipleri ise vatandaşların merakını gidermek için radarı aracın üzerine yerleştirerek açığa çıkarttı. 
Kavşakta meydana gelebilecek kazaları önlemek için maket polis aracı ve hız tespit edici radar kamera yerleştirdiklerini ifade eden Bölge Trafik Ekipleri yetkilileri “İki yönden görülebilen maket polis aracının sürücülerimizin daha dikkatli kavşağa girmesini sağlayacağına inanıyoruz.

Ayrıca araca monte ettiğimiz her yönden hız ölçebilen üstün teknoloji ürünü radar aracıyla da kavşağa kontrolsüz ve hızlı bir şekilde giren sürücüleri tespit edeceğiz. Halkımızdan ricamız araç kullanırken lütfen duyarlı ve dikkatli olsunlar. Gazeteniz aracılığıyla duyurduğumuz radarı vatandaşların gelip burada aradıklarını gördük o yüzden gizli olan kamera radarı maket aracın üstüne çıkarttık.”dediler.

Kaynak: Genç Çivril Gazetesi