Edinilen bilgiye göre Denizli’den Uşak istikametine seyreden Bayram Tığlı idaresindeki 64 NH 452 plakalı kamyon Cezaevi kavşağında virajı fark edemeyerek şarampole savruldu. Korkuyla kamyonun direksiyonunu çeviren Bayram Tığlı kamyonu devrilmekten kurtardı ancak sarsıntıyla kamyondan düştü. Kamyonun açılan kapısından fırlayan ve kamyonun önüne düşen Bayram Tığlı hareket halindeki kamyonun altına sıkıştı. 
Diğer sürücülerin ilk müdahaleyi yaptığı Bayram Tığlı olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kaza Kırım ekipleri tarafından sıkıştığı kamyonun altından çıkartıldı. 
Yaklaşık yarım saat süren kurtarma operasyonundan sonra olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk tedavisi yapılan sürücü Bayram Tığlı Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza nedeniyle Denizli Uşak karayolu bir saat trafiğe kapalı kalırken kaza yapan aracın olay yerinden kaldırılması ile yol trafiğe açıldı. 
Kaza ile ilgili tahkikat devam ederken kazanın yeni yapılan kavşakta uyarı ve ikaz ışıklandırmasının olmamasından kaynaklanmış olabileceği ifade edildi.