Çivril iş dünyasının saygın isimlerinden Yahya Çavdaroğlu, Uzun süredir tedavi gördüğü Pamukkale Hastanesinde sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Yaklaşık 10 yıldır kanser tedavisi gören Çavdaroğlu'nun ölümü sevenlerini yasa boğdu. Çavdaroğlu’nun cenazesi  Yeni Cami de kılınan namazın ardından Çivril İlçe Mezarlığında toprağa verildi.
 
YAHYA ÇAVDAROĞLU KİMDİR?
Çivril iş dünyasının saygın isimlerinden Yahya Çavdaroğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaklaşık 10 yıldır kanser tedavisi gören Çavdaroğlu 28 Kasım 2017 Salı günü sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.
1930 yılında Çivril'de 5 çocuklu Çavdaroğlu ailesinin en büyük çocuğu olarak dünyaya gelen Yahya Çavdaroğlu 87 yaşında dünyaya gözlerini yumdu.
Halil, Aysel ve Ayfer isminde 3 çocuğu olan Çavdaroğlu'nun toplamda 6 tanede torunu var.
Çivril'in sevilen esnaflarından olan Çavdaroğlu çeşitli sektörlerde esnaflık yaparak ilçemizin tanınmış ve önemli simalarından biri olmayı başarmıştı. Çavdaroğlu, ayakkabı tamirciliği ile başladığı iş yaşamına Çavdaroğlu gazozları, kamyon alım satımı ve akaryakıt istasyonları gibi çok çeşitli sektörlerle devam etti.
Siyasetin içinde de yerini alan Çavdaroğlu CHP İlçe başkanlığının yanı sıra Çevrililer Eğitim Vakfı (ÇEVAK) Çivril şubesinde aktif görevlerde bulunmuş hayırsever bir iş adamıydı.
 

Kaynak Yeşil Çivril Haber