HABERDENİZLİ.COM

Büyükşehir yasasından önce Gürpınar Belediyesi tarafından Gürpınar kasabası Özgür Sokak’ta yapılan çocuk parkı ve spor alanı bakımsızlıktan harabeye döndü. Spor aletlerinin birçoğunun kırıldığı parkta çocuk oyun gruplarının bazıları da kullanılamaz hale geldi.

Gürpınar Mahallesi Özgür sokakta bulunan ve 2013 yılında Gürpınar Belediyesi tarafından yapılan spor alanı ve çocuk parkı, ilgisizlik ve bakımsızlıktan, harabeye dönerken, spor aletlerinin yanında bulunan alkol şişeleri ve çöpler tepki çekiyor. Mahalle sakinleri ilgisizliğe tepki gösterirken parkta bulunan ağaçları sulamak için kurulan damlama sulama sisteminin de bir an önce yapılmasını istediler.

Parkta bulunan spor aletlerinin çalınmaya başladığını belirten mahalleli “park işk yapıldığı zaman bayanlar ve çocuklar buraya gelip güzel zaman geçiriyordu. Kasabamız mahalle olduktan sonra parkımızın bakımı aksamaya başladı ve zamanla aletler çalındı çimler kurudu. İçki içenler gelmeye alet ve oyun guruplarına zarar vermeye başladılar. Bunlar milli servet Belediyemizden çocuk parkımıza sahip çıkmasını bir an evvel bakımları yapılarak hizmete girmesini bekliyoruz" dediler.

Kaynak: Yeşil Çivril Haber