Denizli'nin Çivril Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma komutanlığına bağlı ekipler ilçe genelinde huzur operasyonu gerçekleştirdi.

HABERDENİZLİ.COM

İlçe giriş çıkışları ve kavşak noktalarında düzenlenen denetimlerde emniyet kemeri, sis farı, abartı egzoz, eksik evrak, seyir halinde cep telefonu kullanımı ile alkol kontrolü yapıldı. Umuma açık eğlence mekânlarının da denetlendiği uygulamada şüpheli şahısların kimlik ve GBT kontrolleri yapılırken işyerinde çalışanlarında denetimleri gerçekleştirildi.

Yapılan kontrollerde yaklaşık 200 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT)’si sorgulandı. Sorgulamalarda araması ve yakalaması olan kimseye rastlanmazken İlçenin giriş ve çıkışlarında yapılan trafik kontrolünde, sorgulanan araçlardan trafik yönünden eksikleri bulunanlara cezai işlem uygulandı.

Huzur uygulamasında durdurulan araçlar didik didik aranırken yapılan kontroller sonucunda trafik kurallarına uymayan araç sürücülerine para cezası kesildi. 

Yapılan denetimler sırasında başka bir suç ve suç unsuruna rastlanmadığı kaydedildi. Vatandaşların rahat ve huzur içinde yaşam sürdürebilmeleri adına uygulamaların belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.