Olay, Pamukkale İlçesi, Kınıklı Mahallesi 6101 sokakta bulunan apart dairesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Apart dairesinde yaşayan Aydoğan Şaşmaz’ı (26) arayan baba, oğluna bir türlü ulaşamadı. Daha sonra oğlunun arkadaşlarını arayan baba, olumsuz cevap alınca iki arkadaşıyla birlikte Şaşmaz’ın kaldığı apart dairesine geldi. Kapıyı çalmalarına rağmen cevap alamayan baba ve arkadaşları çilingir çağırarak kapıyı açtırınca korkunç manzarayla karşılaştı.

KAPININ ARKASINA İKİ KOLTUK KOYMUŞ

Kapıyı arkadan iki kez kilitleyen ve arkasına iki koltuğu kanepeye dayayan Şaşmaz, yerde uzanmış ve elinde bardak olduğu halde bulundu. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İlaç alarak intihar ettiği düşünülen olayda Şaşmaz’ın ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacak.

Savcı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrası Şaşmaz’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzer Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.