Büyük Birlik Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke, "Çiftçimizin sorunlarını biliyoruz. Bizde çiftçiyiz. Tarım sektörü ülkemizin en önemli sektörüdür. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak bunun bilincindeyiz. Bu yüzden seçildikten sonra çiftçilerimizin desteklenmesi için vaatlerimizi gerçekleştireceğiz. Çiftçimize söz veriyorum" dedi.

Milletvekili adayı İsmail Karateke, çiftçilerimizin sorunlarının farkında olduklarını ve tarım sektörünün Türkiye için önemli bir sektör olduğunu vurguladı. Kendisi de bir çiftçi olduğunu belirten İsmail Karateke, seçimden sonra çiftçilerimizin desteklenmesi için söz verdiği vaatlerini gerçekleştireceklerini söyledi. Baraj sorunlarının olmadığı belirten Karateke, "Bize verilen oylar, baraj sorunumuz olmadığı için boşa gitmeyecek. Bize atılan her oy değerli ve geçerlidir. Bu yüzden gönül rahatlığı ile Büyük Birlik Partisine oy verebilirsiniz. Ve bizde köylerimize ve çiftçilerimize hizmet edebiliriz" dedi.

Kendisinin de çiftçi olduğunu belirten Karateke, çiftçilerimizin mazot, gübre ve yem gibi girdi maliyetlerinin çok yüksek olduğunu ve bu maliyetlerin azaltılması için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, çiftçilerimizin sosyal güvenlik primlerinin devlet tarafından karşılanması için de çalışacaklarını ifade etti.

Çiftçilerimizin üretimlerinin pazarlama aşamasında da desteklenmesi gerektiğini vurgulayan KARATEKE, ürünlerin daha iyi koşullarda satılması için çalışacaklarını söyledi. Ayrıca, tarım sektöründe çiftçilerin teşvik edilmesi ve desteklenmesi için de çaba göstereceklerini belirtti.

Büyük Birlik olarak çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV'yi kaldıracağız diyen İsmail Karateke, çiftçilerimizin tarım faaliyetleri için kullandığı mazotun üzerinden alınan ÖTV'nin kaldırılmasıyla birlikte, çiftçilerimizin daha az mali yük altında olacaklarını ve tarım sektörüne daha fazla yatırım yapabileceklerini belirtti. 

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayı İsmail Karateke: "Çiftçimizin sorunlarının farkındayız. Bizde çiftçiyiz. Biz seçildikten sonra Meclis'te söz verdiğimiz vaatlerimizi yerine getireceğiz.” dedi.

1. Tarımla uğraşan ve üreten çiftçilerimizin Bağkur ve sigortası devlet tarafından yatırılacak.
2. Çiftçinin kullandığı mazottan ÖTV alınmayacak ve çiftçimize yarı fiyatına verilecek.
3. Tarım ve hayvancılıkla uğraşan üreticilerimiz için belli oranda hibe, gübre ve yem dağıtımı yapılacak.

Büyük Birlik Partisi Milletvekili adayı İsmail Karateke: "Büyük Birlik Partisi olarak mecliste yer aldığımız vakit, ana önceliğimiz Çiftçilerimiz olacak. Çünkü biz biliyoruz ki, çiftçi üretmezse ülkemizde hayat durur. Çiftçi ve köylü bu milletin efendisidir sözü boşuna değildir. Çiftçilerimiz üretecek ki, ülke olarak rahat nefes alalım. Ben çiftçilerimizin içinde yaşadığı sorunları bire bir içinde yaşayarak hissediyorum. Biz çiftçimize ve köylerimize sahip çıkacağız, yani kendimize sahip çıkacağız. Üreten köylümüzün içinde bulunduğu şartların kesinlikle iyileştirilmesi gerekiyor. Bu sorunların ortadan kaldırılması için Büyük Birlik Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı olarak ve bir çiftçi olarak; köylümüzün, çiftçilerimizin oyunu istiyorum."

bbp-adayi-ismail-karateke-milletvekili-1bbp-adayi-ismail-karateke-milletvekili-2