Geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Çivril’de esnafı, çiftçiyi ve vatandaşı ziyaret eden İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili adayı Kadir Tatık, Çivril’e söz verdi. İYİ Parti iktidarında tarım ve hayvancılığın İYİ olacağının sözünü veren Tatık, Çivrilli vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Tatık’a ilçe ziyaretinde İYİ Parti Çivril ilçe Başkanı Koray Eren eşlik etti.

Tatık “Dayanma Gücü Kalmayan Çiftçinin Yüzü, İYİ İktidarda Gülecek”

Denizli’de sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız diyerek çıktığı yolda durmadan yorulmadan Denizli halkına hizmet edeceğini belirten İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Tatık, tarım ve hayvancılığın merkezi Çivril’de çiftçiler ile buluştu. 14 Mayıs seçimlerine günler kala gittiği her yerde vatandaşın ülke ekonomisi hakkında dert yandığını gören Denizli Milletvekili Tatık çiftçiler ile yaptığı konuşmada, “Dur durak bilmeden gelen zamlar çiftçimizin belini büktü. Artan girdi maliyetleri, mazot, tohum, gübre fiyatları ve elektrik faturaları ile mücadele eden çiftçilerimizin dayanma gücünün kalmadığını görüyoruz. İYİ Parti iktidarında; traktörünü satmak zorunda kalan, hayvanını kesmek zorunda kalan elleri nasırlı çiftçimizin derdine derman olacağız. Umutsuz, çaresiz, mutsuz çiftçimiz kalmayacak. Çiftçilerimize hakları olan Milli gelirden yüzde 1 oranında tarımsal desteğin tamamını İYİ Parti iktidarında vereceğiz. İşçiden, emekçiden ve üretenden yana olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Tatık, “Mağdur Olan Çiftçimizin TBMM’de Sesi Olacağım”

Işıklı Gölü’nde çiftçinin sulama sorunu hakkında incelemelerde bulunan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Tatık, “Yaşanan su sıkıntısı ve kuraklık nedeniyle Çal, Baklan ve Çivril’de mahsulleri tarlalarda kuruyan çiftçilerimizin derdine derman olacağız. Sulama ücretini peşin olarak ödemelerine rağmen tarlalarına su verilmediği için mağdur olan çiftçilerimizin TBMM’de sesi olacağız. İYİ Parti iktidarında tek bir çiftçi bile mağdur olmayacak. Taşı toprağı bolluk ve bereket olan Çivril’imize sahip çıkacağız. Çivril Ovası’nda yaşanan bu sıkıntıları kökünden çözeceğiz” şeklinde konuştu. 

İlçe ziyaretini tamamladıktan sonra Honaz Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Mahalle İftarı programına katılan İYİ Parti Denizli Milletvekili Tatık, iftarını yüzlerce Honazlı vatandaş ile birlikte açtı.

tatik-2-2tatik-7tatik-1-2