İhracatlık kiraz üretim merkezi Honaz'da bu yıl 5 bin ton rekolte bekleniyor İhracatlık kiraz üretim merkezi Honaz'da bu yıl 5 bin ton rekolte bekleniyor

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli’nin Çal ilçesinde  yeni seçilen Belediye Başkanı Ahmet Hakan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete CHP İlçe Başkanı Ömer Dağlı, yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.
Ziyarette; Hayırlı olsun temennisinde  bulunan TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca “Çal Belediyesi’nin ilçede düzenleyeceği güzel etkinlikleri Birlik ve beraberlik içerisinde  tekrar gerçekleştireceğiz. Biz başta ilçe örgütümüz ve sizden razıyız. Çal halkı da umarım sizden razı olur. Yolumuz uzun bir o kadar da meşakkatli. İktidar yolu çünkü. O nedenle Ankara’da Çal ile ilgili çözümlenecek ne varsa yapmaya hazırız.Ben bir beş yılın sonunda bir beş yılın daha, ondan sonraki bir beş yılın daha mutlaka süren, sürdürülebilen bir halkçı belediyecilikte Çal’ın kalması temennisindeyim. Sizlere ve meclis üyelerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

ÇAL’IN GELECEĞİ TURİZM 

Şeref Arpacı ise Çal’ın geleceğinin turizm olduğunu  altını çizerek, “Çal’ın turizme açık bir bölgede olduğunu Bağ yolu projesinin kıymetli bir proje olduğunu söyleyen Milletvekili Arpacı Çal’ın turizm ile kalkınması için bir olacağız birlikte olacağız. Ankara’da Çal ile ilgili çözümlenecek ne varsa yapmaya hazırız. Hayırlı olsun” dedi.

TERSİNE GÖÇÜ BAŞLATACAĞIZ

Belediye Başkanı Ahmet Hakan, “Partili, partisiz herkesin, tüm Çal'ın ve Çallıların başkanı olarak herkese eşit hizmet edeceğim. Çal’ımız için Ayrı gayri olmayacağız. Çal’ımız geçmişte yoğun bir göç verdi. Belediye olarak tersine göçü projelerimiz ile başlatacağız. Çal Bağ yolu projesi kıymetli bir proje Haziran ayında Çal Bağ yolu projesine küçük dokunuşlar yapacağız. Halkımız büyük teveccüh gösterdi.Ciddi bir farkla Seçimi kazandık. Hakikaten çok  ciddi bir fark. Bir o kadar da zor. Çünkü bizim kendi dışımızdaki kesimlerden de ciddi oy aldık. Bu oylar halkımızın bize inandıklarını görüyorum. Bizim de bunun için çok çalışmamız gerekiyor. Bunu da başaracağımıza inanıyorum. Yapacağımız projelerde ise adaletli olacağız.”diye konuştu.