Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile 4 Mayıs’ta 29 Ekim Bulvarı Özay Gönlüm Meydanı’nda saat 16.00’da yapılacak miting öncesinde hazırlıklar sürüyor. Parti teşkilatları ve gönüllülerin el birliği ile gerçekleştirdiği hazırlıklar bir yandan gözden geçirilirken, diğer yandan da adaylar seçim gezilerinde vatandaşı mitinge davet etmeye devam ediyor. Bu isimlerden biri olan Millet İttifakı CHP Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizlili vatandaşlarla buluşacak olmasının şehirde ayrı bir heyecana neden olduğunu söyledi. Gezilerdeki edindiği izlenimleri paylaşan ve Kılıçdaroğlu’nun ve millet ittifakının her kesim tarafından benimsendiğini, vatandaşların umudu haline geldiğini anlatan Ün, “Bizler her kesimin umudu ve sesi olmak için mücadele ediyoruz. Cumhurbaşkanlığını Kemal Kılıçdaroğlu, parlamentoda da millet ittifakı büyük bir üstünlükle seçimi kazanacaktır. Birebir vatandaşlarımızın yaklaşımından bunu anlıyoruz ”dedi.

“İNSANLARIMIZA ÇARE OLMAK İSTİYORUZ”

Vatandaşların yaşadığı sıkıntılı sürece değinmen ve “hoşgörü” siyasetine vurgu yapan Ün, “Vatandaşlarımızın mağduriyetinin altında yatan unsur hükümetin keyfi yaptırımlarıdır. Bu nedenle insanların dört gözle beklediği kurtuluş olarak gördükleri lider Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Hoşgörülü siyaset ile birlikte bu ülkede ötekileştirmenin verdiği bıkkınlığa çare olmak istiyoruz. Denizli tarihinin gördüğü en kalabalık mitingini gerçekleştireceğimize inanıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkedeki refahı sağlayacak, her kesimi kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı olacağına inanıyoruz. Özlediğimiz, beklediğimiz lideri hep birlikte karşılamak ve coşku içinde ona eşlik etmek için biz hazırız. Denizli halkını mitingimize bekliyoruz” dedi. 

“HESAP YAPMAKTAN YORULDUK”

Ekonomi başta olmak üzere toplumun yaşadığı sıkıntılara dikkat çeken Ün, “Bu halk pazara, markete, kasaba, manava giderken hesap yapmaktan yoruldu. Bu halk tek bir insanın kararlarını yaptırımlarla uygulanmasından yoruldu. Bu halk dışlanmaktan yoruldu. Şimdi bu halka yeni bir umut geldi. Milleti için nezaketi gösteren, saygın kişiliği ile devlet adamlığını ifade eden, gelecek için umut dolu olan, bir lideri gördükleri için artık herkes emin kararlar ile yürüyor. Bu nedenle de herkes gezilerimizde ‘Çok çalışın, kazanın ve bizi kurtarın’ diyor” dedi.

chp-milletvekili-adayi-sema-silkin-un-miting5chp-milletvekili-adayi-sema-silkin-un-miting1chp-milletvekili-adayi-sema-silkin-un-miting2chp-milletvekili-adayi-sema-silkin-un-miting4