HABERDENİZLİ.COM

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, dün bazı STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara “Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında belediyeler ve bazı kurumlara geçici personel istihdamı yapılacaktır. Çevrenizde iş arayanları 20 Nisan 2018 Tarihine kadar İŞKUR Müdürlüğüne başvuru için yönlendirebilirsiniz. Bilginize..” şeklinde bir kısa mesaj gönderdi. 

Gönderilen bu mesaja CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan çok sert tepki gösterdi. Bu mesajın işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek ve onları kandırmaya yönelik bir proje olduğunu iddia eden Arslan, “Tekliflerinde samimi ve ciddi iseler, geçici işçi alacaklarına neden kadrolu işçi almıyorlar. Bu iktidarın döneminde işsizlik yüzde 11’lere varmış, genç işsizlik oranı yüzde 30’lara çıkmış, neden ciddi çözüm üretmiyorlar. Şimdiye kadar neden böyle bir projeyi gerçekleştirilmedi de seçimler beklendi.” dedi.

VAAT ETTİĞİNİZ PROJELER NE OLDU?

Her seçim öncesi değişik şekilde aldatmacalı projeler ortaya atıldığını ifade eden Arslan, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde "Denizli'de herkese ucuz konut yapacağız" diyerek 25 bin konut vaadinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Bakanı nerede. Bu sözünüzü ne zaman yerine gelecek. Bu sözler yerine getirilmeden yeni hayali projeler ortaya koymayın, hemşehrilerimi kandırmayın ve aldatmayın.” şeklinde konuştu.