Dün toplanan Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi Yönetim Kurulu, Ali Osman Horzum’un İl Başkanı seçilmesiyle boşalan Merkezefendi İlçe Başkanlığı için seçim yaptı. Yapılan oylamada oybirliği ile daha önce de partinin çeşitli kademelerinde görev alan, önceki dönem Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan İlçe Başkanlığına seçildi.

Ülkemizin çok zor bir dönemden geçtiğini belirten Müjdat İlhan, “Öncelikle deprem felaketinde canlarımızı kaybettik, kaybettiklerimize Allah dan rahmet ailelerine ve milletimize baysallığı diliyorum. Bu zor günleri hep brikte millet olarak aşacağımıza güvenim tamdır. Giden canlarımızı geri getiremeyiz ancak yaralarımızı sarıp bundan sonra böyle bir felaket yaşamasının önüne geçebiliriz. Dün itibariyle CHP Merkezefendi İlçe Örgütünün yapmış olduğu secimde CHP Merkezefendi ilçe Başkanı olarak seçildim. Beni bu göreve layık gören değerli yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Almış olduğum görevi ilçe örgütümüzle birlikte en iyi şekilde yapacağımdan hiç kimsenin endişesi olmasın Ülkemizin içinde olduğu durumu biliyor ve bu durumdan ülkemizi kurtaracak olanın  Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu farkındayız.Bu uğurda gece gündüz çalışıp ülkemizi layık olduğu ve hak ettiği şekilde yönetilmesini sağlayacağız. Merkezefendimize, Denizlimize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

MÜJDAT İLHAN KİMDİR?

1972 yılında Alikurt köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Alikurt köyünde okuduktan sonra ortaokulu Yeşilköy Ortaokulunda , liseyi Cumhuriyet Lisesi'nde yatılı olarak okudu. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 1995 yılında mezun olduktan sonra  avukatlık stajı ve askerlik görevini tamamlayıp 1997 yılında Denizli Barosunda serbest avukat olarak avukatlığa başladı. 1998 yılında Denizli Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı olarak aktif siyasette görev almaya başladı. 1998 - 2006 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu üyesi olarak çalışmaya devam etti. Bu süre içerisinde gençlik kollarının yerelde daha güçlü olması için üniversite gençliğini içine alan bir yapı oluşturup 80 sonrasında ilk kez Denizli’de Parti ile Üniversite Gençliğini bir araya getirdi. 2006 yılında Denizli Borusu Yönetim Kuruluna aday olup yönetim kurulu üyesi oldu. 2006 - 2008 yılları arasında Denizli Barosu Genel Sekreterliği 2008 -  2010 yılları arasında da Denizli Barosu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2007 yılında Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanıp 2008 yılı şubat ayına kadar bu görevi sürdürdü. 2009 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclisi Üyesi Adayı olarak seçimlere katılıp, Belediye Meclis Üyesi seçildi. Denizli Belediye Meclisinde 2009 - 2011 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili olarak görev yaptı.
 2011 yılı Mayıs ayı ile 2021 yılı Temmuz ayı arasında kesintisiz olarak 10 yıldan fazla Denizli Barosu Başkanlığı görevini yürüttü. Bu süre zarfında yapılan tüm seçimlerde Denizli Barosuna kayıtlı avukatlardan oluşan bir çalışma grubu oluşturup , seçim hukuku ve güvenliği ile ilgili sandık görevlilerine eğitimler verip bizzat, Denizli'deki sandıklarda avukatlarla beraber seçimlerin hukuka uygun bir şekilde yapılması için çalışmalar yürüttü. Baro Başkanlığı sürecinde Denizli Demokrasi Platformu çatısı altında bulunan 28 sivil toplum kuruluşu ve siyasi partinin katılımından oluşan platformun 10 yıl dönem sözcülüğünü yaptı. 10 yıl boyunca Denizli'deki tüm toplumsal olaylara sivil toplum kuruluşlarının katkısını ve ilgisini sağlamaya çalıştı. Bu dönemde gerçekleşen Haziran olaylarında da olası olumsuzlukları önlemek adına bizzat alanda olarak çaba sarf etti, yine Denizli'deki sivil toplum kuruluşlarına ve yerel yönetimlere kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çağrı yapıp Denizli Barosu çatısı altında 2012 yılında Kadına ve Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Merkezini kurup valilik , belediye ve kaymakamlıklar ile protokol yapıp şiddet mağduru kadın ve çocuklara hizmet üretip hukuki yardım almalarını sağladı. Merkez hala görevine devam etmektedir.

Halen Denizli Barosunda kayıtlı serbest avukat olarak çalışmaya devam eden İlhan, Evli ev bir kız çocuk babasıdır.