2024 Yerel Seçimleri için adaylık çalışmaları partilerde hızla devam ediyor. Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin 8 ilçede daha belediye başkan adayı belli oldu. Parti Meclisi’nde Denizli’de belediye başkanlığı için yarışacak 8 isim daha açıklandı.

CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı CHP'li Başkan Hayla’dan, Gece Yarısı Canlı Yayında Borç İsyanı

TBMM Başkan Vekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca sosyal medya üzerinden adayları duyurdu. Karaca adayların isimlerini açıkladığı fotoğrafın üstüne ise “Belediye başkan adaylarımıza başarılar dilerim.” notunu düştü.

CHP Parti Meclisi Üyesi Bülent Nuri Çavuşoğlu konuyla ilgili “Partimize ve Denizlimize hayırlı olsun.Derman Belediyeciliği tüm Denizli’ye yayacağımız inancıyla adaylarımıza ve örgütlerimize başarılar diliyorum.” dedi.

ŞENİZ DOĞAN MERKEZEFENDİ’DEN YENİDEN ADAY OLDU

5 yıl önce gerçekleştirilen yerel seçimlerde belediye başkanı seçilen Şeniz Doğan, Merkezefendi ilçesinde yeniden CHP Belediye Başkan Adayı oldu. Doğan ikinci kez Merkezefendi Belediye Başkanlığı için yarışacak. Bu kararla Doğan'ın Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olup olmayacağı yönündeki sorular da yanıtını buldu.

Diğer adaylar şu şekilde;

Acıpayam - Levent Yıldırım

Baklan - Nail Şaşmaz

Beyağaç - Hüseyin Erol

Bozkurt - Birsen Çelik

Çivril - Kemal Aslan

Honaz - Yüksel Kepenek

Kale - Erkan Hayla

Merkezefendi - Şeniz Doğan