Denizli'de cezaevlerinde bulunan kütüphaneler için kitap bağış kampanyası düzenlendi. Kitap bağışları Forum Çamlık'ta bulunan standa yapılabilecek. Bağış kampanyası 15 Şubat'a kadar devam edecek.

Türkiye genelinde 31 Mayıs 2021 tarihinde "Bir Kitap, Bir Umut" sloganıyla başlatılan “Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri İçin Kitap Bağış Kampanyası” 18 Haziran 2021 tarihinde sona erdi. 

Kampanya süresince 216 stantta ve kitap kumbaralarında toplam 256 bin 376 adet kitap toplandığı belirtildi. Önümüzdeki yıllarda da kitap bağış kampanyalarının geleneksel olarak düzenleneceği planlanıyor.

Denizli'de kitap bağışı kampanyasının Denizli Açık Ceza İnfaz Kurumu koordinatörlüğünde ve Denizli'de bulunan Tüm Ceza İnfaz kurumlarının katılımı ile sürdürüleceği ifade edildi.

Denizli'deki "Kitap Bağış Standı" Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer, Denizli Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Hasan Dönmez, Denizli'de bulunan Ceza İnfaz Kurumları Müdürleri ve Personeli katılımları ile Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezinde gerçekleştirilen bir törenle açıldı. 

10 Ocak Salı günü başlayan kitap kampanyası 15 Şubat 2023 tarihine kadar  devam edecek. Kampanyaya Denizli Cumhuriyet Başsavcı Vekili Vedat Kadri Özüer’in ilk kitap bağışını kabul etmesi ile başlamış oldu.

denizli-cezaevi-kutuphane-kitap-bagisi-4denizli-cezaevi-kutuphane-kitap-bagisi-3denizli-cezaevi-kutuphane-kitap-bagisi-1denizli-cezaevi-kutuphane-kitap-bagisi-2