Bir ev kurarken, satın aldığımız her şeyin uzun yıllar boyunda kullanabileceğimiz, kaliteli ürünlerden oluşmasını isteriz. Yatak odamızda her zaman ön planda görünen ve her gün kullandığımız uyku setinin bu anlamda iyi olması önemli. Buna ek olarak, çeyiz alışverişinde ilk sıralarda yer alan bornoz takımlarının kaliteli olması, uzun yıllar kullanıma olanak tanıyabilir. Peki, çeyiz alışverişinin heyecanı başladıysa, bornoz takımı ve uyku seti gibi ürünlerde nasıl seçim yapmalı, nelere dikkat etmelisiniz?

Bornoz Takımı mı Satın Alacaksınız? Bu Özelliklere Dikkat

Banyo yaptıktan sonra, keyifli bir şekilde kurulanmak ve zaman geçirmek için, kaliteli bornozları tercih etmelisiniz. Karı-koca olarak uyumlu, aynı konseptte bir ürün kullanmak ise çok daha güzel. Bu noktada da bornoz takımları tercih ediliyor. Tekli bornoz takımları da, baş havlusu ve bornozdan oluşan ikili set ile popüler. Peki bornoz nasıl olmalı? Bornoz satın alırken dikkat edebileceğiniz bazı detaylar, aldığınız ürünü uzun süre, keyifle kullanmanızı sağlayabilir.

Bornoz kumaşı, kalite konusunda en önemli kriter. Bornozun kumaş yapısı, suyu ne kadar tutabileceğini ve nasıl emeceğini belirler. Buna ek olarak antibakteriyel yapıda olması da önemlidir, bu da sağlıklı bir deneyim sunacaktır. Popüler bornoz kumaşlarına gelirsek, bambu ya da pamuk kumaşlar ön plana çıkabilir. Pamuk bornozlar ve bornoz takımları iyi emiş gücü sunması nedeniyle birçok kişinin tercihi.

Bornoz takımı seçerken hangi renklerin ön plana çıktığını merak ediyorsanız, en uyumlu bornozu bulmak istiyorsanız ilk olarak, English Home gibi bornoz konusunda geniş ürün skalası sunan yerlerde oldukça geniş alternatifler var. Bornozların renkleri zamanla yıkama nedeniyle solukluk gösterebilir, bununla birlikte açık renk, beyaz tonlarını tercih ederseniz bu durum minimumda kalır.

Keyifli Bir Uyku İçin, Kaliteli Uyku Setleri

Son dönemde nevresim takımı ihtiyaçlarında alternatif olarak, çok yönlü içeriğe sahip uyku setleri tercih ediliyor. Uyku seti nedir derseniz, bu setlerde yorgan, lastikli çarşaf, yastık kılıfı yer alıyor. Bu üç ürün, tek başına satın alındığında daha yüksek fiyatta olmasına karşın uyku seti olarak satın alındığında daha ucuz olabiliyor. Bu nedenle hem çeyizlik alışverişi için, hem de evinizde yeni bir yorgan, çarşaf ihtiyacınız varsa uyku setlerini değerlendirebilirsiniz.

Uyku seti nasıl olmalı derseniz, kumaş kalitesi ilk sırada yer alıyor. Cilde doğrudan temas eden bu ürünler, herhangi bir alerjik reaksiyona yol açmamalı. Buna ek olarak hava geçiren uyku setlerini tercih edebilirsiniz, bu da size iyi bir uyku sunar ve terleme gibi sorunları azaltır. Kaliteli malzemeden üretilmiş, yüzde 100 pamuk uyku seti modellerinde Türkiye’de en iyi ürünleri English Home sunuyor. Markanın online satış sitesinde uyku setlerine ek olarak bornozları, bornoz takımı modellerini bulabilir ve hızlı kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Bu ürünlere black friday indirimleri ile sahip olmak için English Home'dan online alışveriş yapabilirsiniz!