Carrara Mermer, İtalya’nın Carrara bölgesinde çıkartılan en önemli ve en işlevsel mermer türlerinden biridir. Oldukça yüksek segmentli olan bu mermer türü; özellikle iç mekanlarda sıklık kullanılmaktadır. Banyo ve mutfak gibi iç mekanların yanı sıra mermer masa ve mermer sehpa gibi dekorasyon ürünlerinde de kullanılan beyaz bir mermer türü olan Carrara Mermer, hem kolay temizlenebilir olması hem de dayanıklı olması nedeni ile ülkemizdeki dekorasyonlarda da sıklıkla kullanılır.

Carrara Mermer Özellikleri Nelerdir?

Beyaz mermer olarak adlandırılsa bile gri ve krem rengi damarlara sahip olan Carrara Mermer, kendiliğinden geçişli bir yapıya sahiptir. Güçlü cila tutma özelliği sayesinde özellikle  mermer masa gibi alanlarda daha kullanışlı olan bu mermer türü, sert yapısı ile sıcaklığa, darbelere ve aşınmalara dayanıklıdır.

carrara-mermer

Mermer Masa

Mermer masa modelleri son dönemlerde en çok tercih edilen ev dekorasyon ürünlerinin başında geliyor. Gerek şık görüntüsü gerekse de kolay kullanımı sayesinde tercih edilen mermer masa modelleri aynı zamanda da ahşap, cam ve metal gibi detaylarla da oldukça şık bir hale geliyor.

yemek-masasi-2

Mermer mobilya modelleri ve mermer ev dekorasyon ürünlerinde hizmet veren Ertaş Granit; mermer masa modellerini veya mermer desenli masa modellerini tamamen sizlerin ihtiyaç ve arzularına uygun olarak tasarlayarak üretmektedir. Mermer kullanım alanlarının en şık ve kullanışlı hali olan mermer masa modellerinin yanı sıra, mermer fiyatları hakkında da detaylı bilgi almak için Ertaş Granit ile iletişime geçebilirsiniz. Ertaş Granit geniş ulaşım ağı sayesinde tüm ürünlerini yurt içine ve yurt dışına gönderebilmekte ve sizler için özel tasarım projeleri gerçekleştirebilmektedir.

mermer-sehpa-1
Mermer Sehpa

Mermer sehpalar, ev dekorasyonundaki en önemli  tamamlayıcı üründür. Bu nedenle de en önemli olan bu tamamlayıcı ürünü, özenli ve titiz bir şekilde seçmek gerekiyor. Konfor alanlarınızdaki şıklığı oluşturmak için Ertaş Granit - Mermer ile iletişime geçerek size özel dekorasyon ürünlerini ve mobilya modellerinin üretimini sağlayabilirsiniz.