Bu yıl 14-15 Eylül  tarihlerinde 7’incisi  düzenlenecek olan 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali  ünlü sanatçılar, Murat Başaran,Tuğba Karakuş,Sevgi Petek ve Ramazan Çelik  sahne alacak.
Çameli Belediyesi Önü Festival Alanında  olan etkinlikler kapsamında 14 Eylül  Perşembe  günü saat 20:00’de  Sevgi Petek  22:00’de Ramazan Çelik , 15 Eylül  Cuma  günü sevilen sanatçı Tuğba Karakuş hemen ardından  22.00’de Murat Başaran 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nde sahne alacaklar.
 
YAŞAYAN İNSAN HAZİNESİ  HAYRİ DEV

14 Eylül Perşembe Günü saat 19:00’da ise Denizli Büyükşehir Belediyesi ve TRT, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü’nün (UNESCO) 2008 yılında ’Yaşayan İnsan Hazinesi Kültürel Miras Taşıyıcısı’ seçtiği üç telli saz ustası Hayri Dev’de kendi eserlerini seslendirecek.
 
Çameli  Belediye Başkanı Cengiz Arslan  Çameli’nin  adına yakışır bir festivali daha gerçekleştirmek için festival komitesi ve belediye personeliyle birlikte çalıştıklarını ve bu yıl 14/15 Eylül Tarihlerinde  7’incisini gerçekleştirecekleri 7.Çameli Kültür-Tarım Alabalık ve Domates Festivali dolu dolu kutlamayı hedeflediklerini belirtti. Başkan Arslan, gurbetteki ve tüm Denizli’lileri Festivale davet etti