Çamelili vatandaşlar, kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Sökmen’i, Mecliste görmek istediklerini dile getirdiler.
Çalışmalarına gece-gündüz ara vermeden devam eden Ahmet Yusuf Sökmen, Çameli’nin kırsal mahallerinde çalışmalarını sürdürdü. Tarlalarında çalışan çiftçileri ziyaretiyle güne başlayan Sökmen, çiftçilerin yaptığı işlerinde yardımcı oldu.

Çiftçilerden Sökmen’e tam destek

Seçim çalışmalarında Sökmen’e destek verdiklerini söyleyen çiftçiler,  “Sökmen her zaman bizim yanımızda. Bizim halimizi hatırımızı soruyor. Sadece seçim zamanı değil, diğer zamanlarda da hep yanımızda. Dertlerimize ortak oluyor. İnşallah aday gösterilip vekil seçilirse, bizim sorunlarımıza çözüm için çalışacağına inanıyoruz" dediler.

Her Akşam Bir Noktada

Her akşam ilçenin bir noktasında iftar ve teravih programlarına katılan aday adayı Sökmen, akşam İmamlar Mahallesi’nde iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Teravih namazı sonrası Ayvacık Mahallesi’nde cami cemaati ile bir araya gelen Sökmen, “Sıranın neresinde olursam olayım canla, başla çalışacağım” dedi. 
Mahalleli ile sohbet eden Sökmen’in ilçenin evladı olduğunu ve kendisini mecliste görmek istediklerini,  milletvekili adayları arasında yer almasını temenni ettiler.

Sökmen her kuşağın gönlünü kazandı

Ak Parti’nin genç çalışkan milletvekili aday adayı Av. Ahmet Yusuf Sökmen, aday belirleme süresini beklemeden milletvekili gibi gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. 
Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek halktan yoğun ilgi görüyor. 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimlerde Ak parti den Milletvekili aday adayı olan Sökmen’in çalışmaları diğer siyasi parti milletvekili aday adaylarına da örnek oluyor. Katıldığı programlarda her kuşaktan destek gören ve gönüllerini kazanan Sökmen’in meclise gitme yolundaki adaylar arasında yerini almasını beklediklerini ifade ediyorlar.

Şampiyon ilçe kendi aday adayını mecliste görmek istiyor

AK Parti, hükümetinin kurulduğu günden bu yana en büyük desteği veren ve defalarca en yüksek oy oranı ile şampiyon olan Çameli ilçesinden, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için sadece Av. Ahmet Yusuf Sökmen aday adaylığı başvurusunda bulundu. Çameli halkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bu sevgiye ve desteğe karşı bir jest bekliyor. Adayların netleşmesine kısa bir süre kala Çameli halkı, Çamelili bir vekili mecliste görmek istediklerini belirtiler.

yusuf-4yusuf-2yusuf-1yusuf