İtalyan mermeri olarak da bilinen Calacatta Mermer, beyaz zemin üzerinde siyah veya gri damarların uyumlu bir şekilde dağılmasından oluşan bir mermer türüdür. Gelişen mimar ve mobilyacılık alanında sıklıkla kullanılan Calacatta Mermer, dekoratif olarak mermer mobilya modelleri için mükemmel bir seçenektir. Hem dekoratif olarak hem de teknik özellikleri bakımından oldukça kullanışlı olan Calacatta Mermer, dayanıklı ve sağlam mermer modelidir.

Ayrıca birçok alt renk seçenekleri ile damar farklılıkları bulunan bu ürünün farklı doku seçeneklerinin olması; mimarlar, tasarımcılar ve uygulamacılar için alternatif çözümler sunmaktadır.

Nerelerde Kullanılır?

Birçok farklı alanda kullanılan Calacatta Mermer, özellikle iç alanda dekorasyonu tamamlayıcı bir şekilde kullanılmaktadır. Örneğin mermer masa Calacatta Mermer için ideal mobilya gruplarıdır.

calacatta-mermer-1

Calacatta mermer masa modelleri için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Mermer yemek masası.

Mermer yemek masası, sağlıklı ve doğal olması sayesinde ev dekorasyonlarında en çok kullanılan masa modelidir. Şık ve aynı zamanda da kullanışlıdır. Mermer masa modelleri ile ilgili bilgi almak için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

mermer-yemek-masası

Mermer Masa Bakımı Nasıl Olmalıdır?

Mermer masa modeli seçerek ev dekorasyonlarında kullanan insanların en çok merak ettiği sorulardan bir tanesi de mermer bakımıdır. Mermer masa bakımı, ahşap masa veya ahşap ev  dekorasyon ürünlerine oranla daha kolay ve daha uzun sürelerde yapılır.

mermer-masa-2
Ertaş Granit- Mermer, Brezilya mermeri kullanarak sizi bakım derdinden bir nebze olsun kurtarmakta ve masa modellerinizin çok daha dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda yine Ertaş Granit- Mermer, mermer masa modellerinize film kaplama yaparak daha korunaklı olmasını sağlamaktadır.