HABERDENİZLİ.COM

Namaza gelen öğrencileri namaz sonrası oyunlar oynatan İmam Said Eröz, “Öncelikli olarak dini oyun sonrasında da öğrencilerin hoşuna gidecek çeşitli eğlenceli oyunlar düzenliyorum. Namaz sonrası da Peygamberimiz ve namaz içerikli dini tabu oyunları oynatıyorum. Bunların yanı sıra denge oyunu, badminton, koridor zeka oyunu, futbol, ebelemece vb. oyunlar oynatıyorum. Öncelikli amacım çocuklara ve gençlere camiyi sevdirmek” dedi.

İmam Eröz, bu tarz eğlenceli ve öğretici oyunlar ile camiye gelen genç ve çocukların arttığını ve velilerden olumlu dönüşler aldığını belirtti.

Farklı projeleri ile ön plana çıkan Toki Camii İmamı Said Eröz, geçtiğimiz ay ise 32 gün sabah namazına gelen çocuklara da kol saatti hediye etti. 2019 yılında ise #TemizlikDoktorları kodlaması ile genç öğrencileri, doktor eldiveni ve doktor maskesi kullanarak camii çevresi ile eski toki ve yeni toki mahallelerinin damarları gibi olan sokaklarında temizlik ameliyatı yaparak dünyaya çevre bilinci mesajı verdiler.

Öncelikli amacının gençlere camiyi sevdirmek olduğunu vurgulayan imam Eröz, “Ben öğrencilerime 32 gün sabah namazına gelenlere kol saatti hediye ettim. Onlara sadece bir vakit gelmelerini istedim şuanda ise kendi istekleri ile diğer vakit namazlarına da gelmeye başlamaları beni çok mutlu ediyor” dedi.

Şuan camiisin de müezzinlik yapan öğrencisinin de olduğunu belirten İmam Said Eröz’e bizde bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyoruz.