Çal merkez, Selcen, Hançalar ve Akkent mahallelelerinde Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı “El işi” ve “Dikiş nakış” kursuna 70 kişi katıldı. Kursiyerlerin ürünleri Çal Gazi Mektebi’nde sergilendi. Sergi açılışı için tören düzenlendi. Törene  Belediye Başkanı Fethi Akcan’da gitti. Tören başladı ve başkan aniden açılış töreninden ayrıldı. Ani bir işi çıkmıştı. 
 

KURSİYERLER, İSYAN ETTİ

Kursiyerlerin malzeme alımını, ulaşımını ve yemek ihtiyaçlarını Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın karşıladığını söyleyen kursiyerler, başkanın sergiye gelmesini istedi. Serginin acımışı saat 11.00’de oldu. Aradan saatler geçti. Sonunda başkana ulaştılar. Hançalar Mahallesi’nde oturan kursiyerlerden Kumru Çelik, başkanı bulup, “Başkanım bu sergiye siz gelmezseniz, sergiyi gezmezseniz biz de yokuz . El emeğimizi görmelisiniz. Başkan bu sergiye gelecek, gelmeli. Sizi çok seviyoruz ama sergimizi gezmediniz” dedi.
Kursiyerlerin ricasını kırmayan Akcan, açılış töreninden 5 saat sonra saat 16.00’da yeniden Gazi Mektebi’nin yolunu tuttu ve sergiyi gezdi, kursiyerlerle sohbet etti.