Denizli’de Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) il binasında Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 103. Yıl dönümü birlikte kutlandı. İl binasına bir araya gelen aileler bayramlaşırken çocuklarda il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla birlikte maç yaptı, yakar top oynadı, balon yarışları yaptı.

Bu yıl Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çok güzel bir tesadüfle birlikte kutlandığını anlatan Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, “İki bayramı bir arada yaşıyoruz. Hem Ramazan Bayramı'nı ve hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını bir arada yaşıyoruz. Çocuklar bizim geleceğimiz. Onları çok seviyoruz. Bütün siyasi çalışmalarımızın tek gayesi gelecek nesillere medeniyetimizi anlatmak, nizamı alem davasına gönül vermiş, inanmış ülkesine, vatanına, milletine hizmet edebilecek, genç alperenler yetiştirmek gayemiz bu. Bayramın birinci günü ailelerimizi ziyaret ettik. İkinci günü yine ailelerimizi ziyaret ettik. Tabii biz seçim zamanı olması nedeniyle de aynı zamanda da aileleri ziyaret ederken yine üye kayıtlarımız ve toplantılarımıza devam ettik seçim çalışmalarımızı devam ettirdik. İnsanlara ulaşmaya çalıştık.

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde Büyük Birlik Partisi'ne oy vermelerini ve yine cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeleri gönülden taleplerimizi ilettik. Çok olumlu bir şekilde seçim süreci geçiriyoruz. Bayramı da aynı zamanda bir arada yaşıyoruz. Bugün de 23 Nisan çocuk bayramı bizler çocuklarımız kadar huzurlu ve şeniz onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Parti binamızda çocukları ağırlamaktan çok çok memnunuz. İnşallah nasip olursa 14 Mayıs'ta da büyük bir hareket olarak çok güzel ve çok büyük bir bayram yaşayacağımızı ümit ediyoruz. Denizden en az bir, belki de ikinci milletvekilimiz çıkarma olasılığımız çok yüksek. Teşkilattaki arkadaşlar, milletvekili adayı arkadaşların, ilçelere yaptığı ziyaretlerde de çok olumlu dönüşler aldık. İnşallah teşkilatımıza bazı ilçelerden yoğun katılımlar olacak. Diğer siyasi partilerden, sağından veya soldan büyük katılımlar olacak. İnşallah o müjdeleri de şimdiden vereyim. Birkaç gün içerisinde seçim önü katılımlarda göreceğiz inşallah” dedi.

bbp-2-1bbp-1-1