Son yılların yükselen partisi konumunda bulunan Büyük Birlik Partisi'nin Denizli Milletvekili adayları, Denizli'de 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne yönelik seçim kampanyasını başlattı.

Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili 1. sıra adayı İsmail Karateke, 2. sıra adayı Ramazan Karahan ve 6. sıra adayı İbrahim Yurkunç, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne yönelik seçim kampanyasının ilk durağı olarak Büyük Birlik Partisi kurucular kurulu üyelerinden Mustafa Semerci'yi ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi kurucular kurulu üyelerinden Mustafa Semerci'nin sahibi olduğu Pamukkale Kablo'da gerçekleşen ziyaret, parti milletvekili adayları İsmail Karateke, Ramazan Karahan ve İbrahim Yurkunç'un seçim çalışmalarının ilk adımı olarak dikkat çekti. Büyük Birlik Milletvekili Adayları, işyeri çalışanları ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçmenlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dinlediler.

Pamukkale Kablo, aynı zamanda Anadolu'nun en büyük 500 şirketi sıralamasında 7. sırada yer alarak Denizli'nin önde gelen şirketleri arasında bulunuyor. Büyük Birlik 1. sıra Milletvekili adayı başarılı iş insanı İsmail Karateke ziyarette yaptığı açıklamada, Pamukkale Kablo gibi başarılı işletmelerin yerel ekonomiye katkısına vurgu yaparak, ekonomik kalkınmanın önemli bir unsuru olan yerel işletmelerin daha çok desteklenmesi gerekliliğine dikkat çekti. Pamukkale Kablo'nun başarılı iş modeli beğendiği ve hem Denizli hem de ülke ekonomisi açısından diğer firmalara önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Seçim çalışması ilk ziyaretini Pamukkale Kablo sahibi Mustafa Semerci ile gerçekleştiren Büyük Birlik Milletvekili adayları, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak seçim sürecinde iş dünyasının ve yerel ekonominin önemine vurgu yaptılar.

denizli-buyuk-birlik-partisi