Büyük Birlik Denizli Teşkilatı tarafından Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nde milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Yoğun katılımla yapılan milletvekili aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Büyük Birlik Denizli İl Başkan Vekili Ömer Göçen, “Seçimlerde hedefimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmektir. Milletvekili seçimlerinde de Genel Başkanımız Mustafa Destici öncülüğünde Büyük Birlik Partisi adaylarını seçtirmektir. 30 yıllık tertemiz mazisinde ilk defa baraj sorunu olmadan bir seçime gireceğiz. Partimiz 30. Yılında 30 milletvekili ile Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü bir şekilde yerini alacaktır. Bu seçim hem Türk dünyası hem de İslam dünyasının geleceğini belirleyecek bir seçim olacaktır” dedi.

Yorulduk ama inandık ve başardık

Büyük Birlik olarak, Cumhur ittifakı içerisinde ittifak ilkelerine bağlı kalarak, vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı, yapıcı muhalefeti sürdüreceklerini anlatan 1. Sıra Milletvekili adayı İsmail Karateke, vatandaşımızın yararına olan her şeyi sonuna kadar destekleyecek, yanlış gördüklerinin de karşısında duracaklarını söyledi. Karateke, “Cumhur ittifakının önceliği devletin ve milletin bütünlüğü tün unsurları ile kaynaşmış ve Türkiye Yüzyılı hedefine güçlü bir şekilde girmeyi hedefleyen bir Türkiye’dir. Denizli il teşkilatı olarak uzun zamandır yoğun çaba ve mücadele içerisindeyiz. Bize yapamazsın dediler. Boş ver uğraşma dediler. En yakınımızdakiler bile bizi eleştirdi. Ama bizler bir Muhsin tanıdık. Bana ne diyemedik. Mücadeleyi bırakamazdık. Yılmadık, yıkılmadık. Yorulduk ama inandık ve başardık. Hep birlikte üye sayımızı 10 katı artırdık. Tüm üyelerimizin sorunlarına ortak olduk. Zor günlerinde ve mutlu günlerinde hep yanlarında olduk. Denizli’de 10 bin kişinin katılımı ile miting gerçekleştirdik“ dedi.

İki vekil çıkartacağız

Büyük Birlik olarak 14 Mayıs seçiminde Denizli’den iki vekil çıkartmayı hedeflediklerine dikkat çeken Karateke; “14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde siz değerli halkımız iki adet oy pusulasında oy kullanacaksınız. Bir tanesi Cumhurbaşkanlığı oy pusulası. Diğeri de milletvekilliği oy pusulası. Bizler Cumhurbaşkanlığında, Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesi için oy kullanacağız. Milletvekilliğinde ise Büyük Birlik Partisine oy kullanarak Denizli’den iki vekil çıkartacağız. Cumhur ittifakı içinde olduğumuz için yüzde yedilik (%7) baraj bizi kapsamıyor ve üstüne basarak söylüyorum bu seçim de bizim için baraj yok. Zaman zaman duyuyorum Büyük Birliğe verilen oylar boşa gidecek. Vekil çıkartamaz diyorlar. Hayır, oylar boşa gitmeyecek, diğer tüm partilerle şartlarımız aynı.
Sizlere buradan soruyorum. Bizler Denizli'den bir vekil çıkartamaz mıyız? Sizlerden ricam, Muhsin duruşlu alperenlerin mecliste olması için, her biriniz, çevrenizden, en az 100 oy sözü alınız. Ayrıca; ben İsmail Karateke, Honazlı'yım ve Honaz'dan hiç milletvekili çıktığını hatırlamıyorum. Buradan tüm Honaz halkına sesleniyorum; Gelin bu evladınıza sahip çıkın.! Gelin birlik olalım. Milletvekilliği pusulasında Honaz'da Büyük Birlik Partisi'ni birinci parti yapalım. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum."
bbp-3bbp-2bbp