Buldan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı olan 4 Eylül’ü coşkuyla kutlamaya hazırlanan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  2-3 ve 4 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek kurtuluş günü etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi.
Buldan’ın kurtuluşunun 100’üncü yılını üç gün sürecek  etkinlik ve konserlerle kutlayacaklarını belirten Başkan Şevik, “İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun bir asrı tamamladığı 4 Eylül için bir dizi etkinlik hazırladık. 4 Eylül Kurtuluş Günü etkinlikleri, 2 Eylül Cuma günü başlayacak.  Etkinlikler kapsamında geleceğimizin teminatı çocuklarımızı unutmadık” dedib 
 Cuma günü Alanyazı Meydan’ında saat 20.00’de Buldan Belediyesi &Profilo Çocuk etkinlikleriyle başlayacak olan 4 Eylül Buldan’ın düşman işgalinden kurutuluşunun 100.yıl dönümü etkinlikleri, saat 21.00’de seslendirdiği hareketli şarkılarıyla bilinen sevilen sanatçı Hasan Yılmaz sahne alacak.   4 Eylül’ün 100.yıl kutlama etkinlikleri 3 Eylül Cumartesi günü ise gençlerin sevgilisi Niyazi Gülbay konseri ile devam edecek. 

100.YIL GURURU

Buldan’ın kurtuluşunun 100’üncü yılı olan 4 Eylül’de kutlamalar sabah saat 06.30’da top atışı ile başlayacak. Ardından tüm camilerde sala okunacak.  Saat 09.15’te İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ziyaretinde bulunacak olan protokol üyelerinin katılımıyla Alanyazı Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile kutlamalar devam edecek.  Çelenk sunma töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Buldan Belediyesi Kick Boks ve Karate Öğrencilerinin Gösterisi, Kuvayi Milliye Grubu Halk Oyunları gösterisi yer alacak. Saat 11.30’da Protokol üyelerinin katılımıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibi eşliğinde gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. 
4 Eylül Kurtuluş Günü kutlama etkinlikleri akşam saat 20.00’de  Alanyazı Meydanı’ndan bu yıl 3’ncüsü düzenlenecek olan Aşıklar Bayramı ile devam edecek. Buldan Belediyesi 3. Aşıklar Bayramı’na Denizlili Ozan Nihat ile birlikte Azerbaycan, Kırgızistan ve Türkiye’den 8 ozan katılacak. 
Buldan Belediyesi tarafından organize edilen 4 Eylül’ün 100.yıl dönümü etkinlikleri saat 22.00’de Lara konseri ile sona erecek. 

4 EYLÜL KONSER AFİŞİ-----Başkan Şevik