SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Denizli Süper Amatör Kümede mücadele eden Buldan Belediyespor, 1991-1992 sezonu düştüğü 3.Lig’e tekrar çıkabilmek için işi sıkı tutuyor.  Önce Bölgesel Amatör Lige çıkmayı, ardında da 3.Lig için kolları sıvayan yeşil siyahlı yönetim çıtayı yükseltti.

7’DE 7 YAPTI
Sezona Yeşilköyspor ve Serinhisarspor mağlubiyetleri ile başladıktan sonra 7’de 7 yaparak müthiş bir seri yakalayan Buldan Belediyespor, çıkışını sürdürüyor. 10 maçta 8 galibiyet 2 mağlubiyet alan ve 24 puanla 2.sıraya yerleşen Buldan Belediyespor, ligi ilk sırada tamamlayıp, direkt olarak BAL’a çıkmak istiyor.

Son iki deplasman maçından galibiyetle ayrılan yeşil siyahlılar Acıpayam Belediyespor’u 2-1, çok zorlandıkları maçta ise Dokuzkavaklarspor’u ise 3-1’le geçip hedefe bir adım daha yaklaştı. Teknik Direktör Levent Sarıoğlu, geçen sezonki kadroyu koruduklarını ve sadece santrafor Emre Barunduk ve orta saha oyuncusu Erkut Oğuz’u kadrolarına kattıklarını söyledi.

TARAFTARRIMIZLA BÜTÜNLEŞECEĞİZ
Sarıoğlu, “ Yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarımız olarak tam bir uyum içindeyiz. Camia olarak hedefimize odaklandık. Öncelikle Bölgesel Amatör lige çıkmak, sonrasında ise camianın 29 yıldır özlemi çektiği 3.lige yükselmek istiyoruz. İlçede esnaflarla konuştuğumuzda, profesyonel ligi ne kadar özledikleri ve istedikleri anlaşılıyor. Hafta sonu 27 puanla lider olan Bağbaşı Zeytinköyspor’u konuk edeceğiz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Boşuna lider olmadılar. Evimizdeki maçta taraftarımızla bütünleşip, kazanmak istiyoruz. Centilmence bir müsabaka olmasını diliyorum” dedi.

ALTYAPI ORDUSU VAR
Buldan Belediyespor Başkanı Ümit Akdağlı ise hedeflerini büyültürken güvencelerinin güçlü altyapıları olduğuna dikkat çekerek, “ Altyapıdan çok iyi futbolcularımız geliyor. Takımın temel taşları sağlam. Gelecek adına umutluyuz. Hedeflerimizin garantisi gençler” dedi. Buldan Belediyespor’da arka adalesinde yırtık bulunan ve tedabvisi süren santrafor Kemal Tülü ile Dokuzkavaklarspor maçında kırmızı kart gören sağ açık Şahin, derbide görev alamayacaklar.