HABERDENİZLİ.COM

Belediye başkanı olarak Yenicekent’e iki dönem hizmet eden merhum Mehmet Yıldız ile trafik kazasında hayatını kaybeden Belediye Personeli Muhammed Tırman’ın adı parkta yaşacak. Başkan Şevik’in talimatlarıyla parkların girişine dikilen “Mehmet Yıldız Çocuk Parkı”  ve “M. Tırman Çocuk Parkı” yazılı tabelalar, Yenicekentlileri gururlandırdı.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa  Şevik, yıllardır belediye hizmetinden yoksun Yenicekent’te  yaptığı çalışmalarla mahalle sakinlerinin de takdirini kazandı.  Öncelikle eskiyen yıkılmaya yüz tutmuş  dükkanları yenileyerek Yenicetent’in çehresini güzelleştiren Başkan Şevik,  Cumhuriyet Parkı ve Festival alanında başlatılan  peyzaj çalışmaları devam ederken, atıl durumdaki  parkları yeniden düzenleyerek, mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in,  Yenicekent Mahallesi’nde başlattığı hizmetler devam ediyor.

ESKİ BELEDİYE BAŞKANININ İSMİ PARKTA YAŞAYACAK

Başkan Şevik, Yenicekent’e belediye başkanı olarak 10 yıl hizmet eden merhum Mehmet Yıldız ile 2004 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personeli Muhammed Tırman’ın adının verildiği Çocuk Parkı’nı yeniden düzenledi.  İsim tabelalarının da yerleştirerek vefa örneği sergileyen Başkan Şevik, “Her iki parkımız bakımsızlıktan mahalle sakinlerinin hurdalığı haline gelmişti. Çocuk oyun grupları kırılmış kullanılmaz haldeydi. Buralarını yeniden düzenliyoruz. Çocuk oyun gruplarını yenilerek, çocuklarımız için daha sağlıklı ve güvenli hale getirildik.  Ayrıca, yetişkinlerin de sosyal yaşantısını hareketlendirmek amacıyla fitness aletleri yerleştirdik” dedi.

YILDIZ AİLESİNİN GURUR GÜNÜ

Büyükşehir Yasası’yla belde statüsünden Buldan’ın Mahallesi’ne dönüşen Yenicekent’e belediye başkanı olarak iki dönem hizmet eden merhum Mehmet Yıldız’ın oğlu Hasan Hüseyin Yıldız, babasının adın verildiği parkta yapılan düzenlemeleri duygulu gözlerle izledi.  Babasının adının parkta yaşatılacak olmasının kendilerini oldukça gururlandırdığını söyleyen Hasan Hüseyin Yıldız, “Babam Yenicekent’e iki dönem hizmet etti, Emeği çoktur. Ben Başkanımız Mustafa Şevik ve ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.