Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları ile başlatılan ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma”  temalı programı, Sarayköy, Güney ve Çal ilçelerinde gerçekleştirildi.  TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK üyesi Ali Uçak, İl Başkanı Yusuf Garip ile partililerin katıldığı toplantıya Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, MHP ilçe teşkilatı ve mahalle muhtarlarıyla birlikte iştirak etti. 
MHP’nin önemli isimlerini Sarayköy, Çal ve Güney’de mevkidaşlarıyla birlikte karşılayan Başkan Şevik, kısa süreli sohbetlerinde, belediye çalışmaları ve Buldan’ın tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerden bahsederek kendilerini Buldan’a davet etti. 

Sarayköy, Güney ve Çal’da vatandaşlarla buluşan TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK üyesi Ali Uçak, MHP teşkilatının, "2023'te Lider Ülke Türkiye" hedefini gerçekleştirecek Türkiye sevdalıları olduğunu vurguladılar. Toplantıda Cumhur İttifakı'nın, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına yön verecek siyasetler üstü bir milli mutabakat projesi olduğunun altı çizildi. 
MHP’nin çiçeği burnunda il başkanı Yusuf Garip, TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Genel Başkan Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MYK üyesi Ali Uçak’a Türk bayrağına sarılı kuranı kerim, Yatağan kılıcı ve kalem hediye etti. 
“Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” Denizli programı yarın (6 Mart 2023 Pazar)Bekilli ilçesinde devam edecek.

Başkan Şevik, MHP Kurmaylarını karşıladı

Başkan Şevik, MHP Kurmaylarını karşıladı

Başkan Şevik, MHP Kurmaylarını karşıladı

Başkan Şevik, MHP Kurmaylarını karşıladı