Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, AK Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk ve Cumhur İttifakı Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle  birlikte, geçtiğimiz günlerde Yenicekent  eski Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen yangında evini kaybeden  Fadime Kurttaş'ı  ziyaret etti.  Başkan Şevik, Kaymakamlığın yardımlarının yanı sıra  Belediye olarak da aileye destek olacaklarını açıkladı. 
Başkan Şevik,“ Bizi biz yapan ise bu yardımlaşma duygusudur. Bizler iyi günde de kötü günde de vatandaşlarımızın yanındayız. Kaymakamlığının yardımlarının yanısıra bizde  Belediye olarak aileye destek olacağız.  Kurttaş ailesinin yaraları en kısa zamanda sarılacaktır. Ailemize geçmiş olsun” dedi.

BAŞKAN ŞEVİK, YAŞ MEYVE VE SEBZE İŞLEME TESİSİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Daha sonda Türkiye’nin ve dünyanın ilk sultaniye çekirdeksiz üzümünün yetiştiği Yenicekent Mahallesi’nde 30 Haziran'da hizmete  girecek olan yaş meyve ve sebze işleme tesisini de ziyaret eden Başkan Şevik, 4U Seracılık ve Tarım Şirketi  yetkililerinden bilgi aldı.  Günlük 10 ton yaş meyve ve sebzenin kurutulma kapasiteli tesisin, yalnızca Yenicekent  Mahallesi'ne değil  komşu ilçelere de hizmet vereceğini vurgulayan Başkan Şevik, “Tesis, Buldan bölgesinde üretilen meyve ve sebzenin özellikle yurtdışı pazarlara ulaşmasını sağlayacak ve ürünlerin katma değerini büyük oranda artıracaktır.  30 Haziran'da açılışını gerçekleştireceğimiz  tesis, Yenicekent'imize ve Bölgemize  hayırlı  olsun" diye konuştu.