İYİ Parti Denizli’nin en genç milletvekili adayı Av. Nazlı Yaşatürk, Buldan’da esnaf ve girişimcilerle buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Yaşatürk, Buldan’ın hak ettiği değeri bulması gerektiğini dile getirerek Buldan’ın markalaşma yolunda ilerlemesi gerektiğini kaydetti.

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Av. Nazlı Yaşatürk, seçim çalışmaları kapsamında Denizli’nin Buldan ilçesinde vatandaş ve esnafları ziyaret etti. Genç aday vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, Buldan’ın genç ve kadın girişimcilerini de ziyaret eden Yaşatürk, Buldan kumaşının ve ürünlerinin markalaşması yolunda gerekli çabanın harcanması için söz verdi.

GİRİŞİMCİ KADINLAR E – TİCARET’E YÖNELMELİ

Teknolojinin ilerlemesi sosyal medyanın aktif kullanımıyla birlikte ticaretin de sosyal medya ve internet üzerinden ilerlediğini kaydeden İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Av. Nazlı Yaşatürk: “Pandemi süreciyle birlikte Türkiye’de e – ticaret bir alışkanlık haline geldi. Bu alışkanlık gelişen teknolojiyle birlikte günden güne artıyor. Özellikle genç girişimci kadınlarımızın e – ticarete yönelmesi, gelişen teknolojiye entegre edilmesi çok önemli. Buldan gezimiz sırasında Buldan’ın kadınlarının ne kadar üretken ve yaratıcı olduğuna şahit oldum. Burada üretilen ürünler Türkiye’de ve yurt dışında büyük ilgi görecektir. Gerekli tanıtım ve özen gösterildiğinde Buldan’ın hak ettiği değeri alabileceğine inanıyorum. Kadınlarımız ve genç girişimcilerimiz kendilerini yalnız hissetmesinler bizler her zaman yanlarındayız” dedi.

İLÇE BAŞKANI YOLDAŞ’TAN YAŞATÜRK’E TEŞEKKÜR

İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş ilçe gezisi hakkında değerlendirmelerde bulunarak 2023 seçimlerini değerlendirdi. Yoldaş; “2023, 14 Mayıs seçimleri bizler için çok kritik bir süreç. Çok çalışmamız ve adaylarımızla birlikte her bir vatandaşımıza dokunmamız gerekiyor. Bugün yapmış olduğumuz ziyaretlerle görüyoruz ki vatandaş büyük bir teveccüh göstermekte. İnanıyoruz ki 15 Mayıs’ta Buldan İYİ olacak vatandaşlarımız rahat bir nefes alacak. Bizler kazanacağımıza eminiz çünkü partimize ve politikalarımıza inancımız ve güvenimiz tamdır” dedi.

VATANDAŞIN GÖRMEK İSTEDİĞİ ADAY BU!

Vatandaşın görmeyi talep ettiği aday ile geziyoruz diyen İYİ Parti Buldan İlçe Başkanı Süleyman Yoldaş; “Vatandaşımızın görmek istediği genç ve dinamik bir adayla çalışmak bizleri de çok mutlu ediyor. Vatandaşımızın gözünde de memnuniyetle karşılanıyor. Gençler ve kadınların mecliste temsil edilmesini çok önemsiyoruz. Bu nedenle Nazlı Yaşatürk’ün bizlerle birlikte çalışması ve sahada vatandaşla buluşması çok önemliydi. Kendisine ve ekibine Buldan’a verdiği önem ve ağırlık için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

BAŞBUĞ: NAZLI ARTIK BULDAN’IN EVLADI

İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Temel Başbuğ da İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Nazlı Yaşatürk’ün Buldan gezisine eşlik ederek Yaşatürk’ü yalnız bırakmadı. GİK üyesi Temel Başbuğ: “Genç ve kadın bir adayın listede olması, sahada bizlerle çalışması büyük bir mutluluk. Bizler bu seçimi aldık kazandık diyerek çalışmaları hafife almıyor; Buldan’da sıkılmadık el, dokunulmadık vatandaş bırakmamaya çalışıyoruz. Bu yolda bizlere eşlik eden genç ve dinamik bir aday bizlere daha da güç veriyor. Biz hazırız, projelerimiz hazır, kadınlarımızın ve gençlerimizin beklentilerini biliyoruz. Çalışacağız, birlikte başaracağız. Nazlı hanım artık sadece adayımız değil, bizim bir evladımız. Çıkmış olduğu yolda kendisine başarılar diliyoruz ve her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz. Buldan, Denizli ve tüm Türkiye aydınlık İYİ bir geleceğe yürüdüğümüzden emin olsun.” dedi.

iyi-parti-denizli-nazli-nasaturk5iyi-parti-denizli-nazli-nasaturk3iyi-parti-denizli-nazli-nasaturk4iyi-parti-denizli-nazli-nasaturk1iyi-parti-denizli-nazli-nasaturk2