AK Parti Bozkurt Kongresi, Bedri Cengiz’e ait kahvehanede gerçekleşti. Kongreye AK Parti İl Başkanı Avni Örki, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel ve Bilal Uçar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, delegeler ve partililer katıldı.

BOZKURT'TA KAZAYA UĞRADIK

 Bozkurt'un yeniden kazanılacağını belirten Örki “Sırtımızda ağır yükler var. Üzerimizdeki milletin emanetini en sağlam şekilde taşımak zorundayız. Bozkurt’ta bir kazaya uğradık ve elimizdeki belediye başkanlığını kaybettik. Ama bu her şeyin sonu değil. Biz bugün bu kongreyi gerçekleştiriyoruz ve hayat devam ediyor. Bugün hep birlikte sizlerle olmak, sizlere destek ve moral vererek, önümüzde yeni hedefler olduğunu hatırlatmak için buradayız. Biz sizleri seviyoruz ve biliyoruz ki sizler elinizden gelen tüm gayreti gösteriyorsunuz. Hepimizin gayretiyle 2015’te Bozkurt AK Parti diyecek.” dedi.

 “BOZKURT GELİŞECEK” 

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak kongrenin hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı. ‘Bozkurt’un gelişmesine ihtiyacımız var’ diyen Dalbudak “Gönül isterdi ki ilçe belediyemiz de bizde olsun. 6 Milyon normalde bir ilçe belediyesinin rüyasında bile göremeyeceği bir rakamdır. Bunu hepimiz biliyoruz.2015 seçiminde Bozkurt’un duruşu önemli. İnşallah Bozkurt bu seçimlerde bayrağı alarak hızla ve önde koşan bir ilçemiz olacak” şeklinde konuştu. 
AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar kimsenin ümitsizliğe kapılmaması gerektiğini vurgulayarak “Seçim sonuçlarında kaybettiğimiz bir yer için birbirimizi suçlamak bize hiçbir şey kazandırmaz. Biz suçlamaya girmeden olanlardan ders alıp daha da azimle çalışırız. Biz hükümet olarak ve büyükşehrimiz olarak Bozkurt’umuzu yeniden inşa edeceğiz” dedi.
2015 seçimlerinin ülke, çocuklar ve gelecek için çok önemli olduğunu belirten AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel “Yeni kurulan ekibimizin Bozkurtlara hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tarım, hayvancılık ve diğer konularda yapılması gereken ne varsa yapmaya hazırız. Tarımda 10 katrilyon hibe ve destekler var. Bundan mutlaka yararlanmalıyız” diye konuştu.

BOZKURT’A 6 MİLYONLUK YATIRIM

AK Parti’nin iz bırakan bir parti olduğunun altını çizen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu dünya geçici bir yerdir. Hepimiz için bir gün sela okunacak. Geçerken iz bırakmak gerekiyor. Bizimle birlikte iz bırakmaya gönül vermiş kardeşlerimiz ben sizlerle birlikte yol arkadaşlığı yapmaktan gurur ve onur duyuyorum. Şartlar ne olursa olsun tek ayağımız bile kalsa koşmaya devam edeceğiz. Bozkurt’a yaptığımız yatırımların genel toplamı 3,5 milyon liradır. 2015’te Allah’ın izniyle Bozkurt’a 6 milyonluk liralık yatırım yapacağız. Bozkurt’umuza yakışır bir salon yapacağız” dedi.

“YAPILACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Bozkurt İlçe Başkanı Ahmet Bayar Bozkurt’ta yapılan çalışmaları anlatarak, “Armutalan Mahallemizdeki içme suyu sıkıntısını çözdük. İnceler Karakısık bölgemizde baraj çalışmamız devam ediyor. Bizler AK Parti’liler olarak bu millete sahip olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. AK Parti’nin gerek içerde gerekse dışarıda daha yapacak çok işi var. O sebeple bir olmalı, güçlü olmalı ve daha çok çalışmalıyız. Emaneti daha yukarılara çıkarmak için dava arkadaşlarımla çok çalışıp hizmet edeceğime söz veriyorum. 

YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından kongre, yeni yönetimin okunması ve AK Parti Bozkurt İlçe Başkanlığına Ahmet Bayar’ın seçilmesiyle sona erdi.
AK Parti Bozkurt İlçe Başkanlığının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Ahmet Bayar, Zekeriya Çelik, Hüseyin Ormanlı, Mehmet Karataş, Salih Aras, Kadir Cengiz, İsmail Kabakoz, Ekram Derin, Süleyman Aybay, Hüseyin Zabun, Nuri Özturan, Halime Yıldırım, Münevver Altuntaş, Kayhan Ertan Erat, Tolga Yanal
İl Delegeleri ise: Ahmet Bayar, Hüseyin Sarıkaya, Salih Cengiz, Mustafa Avcı, İrfan İbsar, Emine Mumcular, Hüseyin Kılıç, Ali Kavsara, İbrahim Deniz Arda, Birol Konak, Deniz Derin.