Tablohane, birbirinden güzel resimleri tablo hâline dönüştürerek kullanıcılarına sunmaktadır. Geniş bir resim galerisi bulunan firma, birbirinden farklı yüzlerce tablo çeşidine sahiptir. Deneyimli ve profesyonel bir marka olan Tablohane bünyesinde oldukça kaliteli baskılara sahip tablolar yer almaktadır. Kanvas, cam ve MDF tablo çeşitleri arasından kendi istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Canlı ve birbirinden güzel renklerdeki en ünlü ressamların eşsiz resimlerinin yer aldığı tablolar, dekoratif eşya olarak yaşam alanlarını bir hayli güzelleştirir. Siz de Tablohane’de bulunan birbirinden farklı ürünler arasından dilediğinizi satın alarak günlük hayatınızda sıklıkla zaman geçirdiğiniz alanları çok daha anlamlı kılabilirsiniz.

Tablo Çeşitleri

Tablohane’de satışa sunulan ürünler, farklı tablo çeşidi kategorilerinde yer almaktadır. Ürünlerdeki bu çeşitlilik, kullanıcıların kendi istek ve ihtiyaçlarına göre farklı modeldeki tabloları seçebilmelerine olanak sağlar. Hazır tablo satın alabileceğiniz gibi kendi fotoğraflarınızdan elde edilen kanvas tabloları da tercih edebilirsiniz.

Tablo çeşitlerinden ilki ve en çok tercih edileni kanvas tablo modelleridir. Bu tablo çeşitleri, kanvas adı verilen bir kumaş üzerine dijital baskı yapılması suretiyle meydana gelir. Kumaş üzerine basılan resimler, bir ahşap şaseye gerdirilir. Bu işlemden sonra kanvas tablo hazır hâle gelmiş olur. Bu tabloların en beğenilen özelliği ise istediğiniz resmin kumaşa bastırılabilmesidir.

Kullanıcıların beğenisine sunulan çeşitlerden biri de cam tablolardır. Bu tablolar, bir cam malzeme üzerine istenilen fotoğrafın ya da görsellerin bastırılması sonucunda meydana gelir. Cam tabloların sıklıkla tercih edilmesinin sebepleri ise aşağıdaki gibi sıralanabilir:

●        Şık bir görünüme sahiptir.

●        Baskı renkleri daha canlıdır.

●        Silinmesi ve temizlenmesi son derece kolaydır.

●        Dekoratif olarak hemen her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Yüksek basınç ve sıcaklık ile sağlamlaştırılan MDF tablolar da kullanıcılar tarafından sıkça tercih edilir. MDF yani Medium Density Fiberboard, “Orta Yoğunlukta Lif” anlamına gelir. Sert ağaçlar ya da yumuşak ağaç kalıntılarının bir reçine yardımı ile birleştirilmesiyle meydana gelir.

Dilerseniz siz de kendi istek ve beklentilerinizi karşılayabilecek olan tablo çeşitlerini inceleyebilir, seçtiğiniz ürünü www.tablohane.com üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.