Kapak: bilardo-masasi
Bilardo, çok eski zamanlardan bugüne kadar hayatımızda yeri olan ve hala ilk gün olduğu gibi oynanmaya devam eden bir masa oyunu. Ve hatta şunu da söyleyebilir ki bu geçmişi eskilere dayanan masa oyunu, şu an bir spor olarak adlandırılmakta ve spor etkinlikleri yapılarak profesyonel milli sporcular yetiştirmektedir.

amerikan-jetonlu-bilardo-masasi

Gerek eğlenceli olması gerekse de içinde bulunan strateji sayesinde insanların oynamasını sağlayan bu spor dalı, özellikle okullar ve kafeler gibi gençlerin yoğunlukta olduğu yerlerde daha sık bir biçimde karşımıza çıkıyor. Birden fazla oynama tarzı olan bilardo oyununun bu nedenle de oynanacak olan malzemeleri de farklı oluyor.

Bilardo Masası Çeşitleri

Bilardo masası üretimi yapan İKASA Bilardo, tüm bilardo oyunları için özel olarak hazırlanan bilardo masası çeşitlerini size özel olarak birinci sınıf kaliteli malzemelerden üretmektedir. Amerikan bilardo masası ve Amerikan jetonlu bilardo masası gibi birbirinden farklı olan masa modellerini ve diğer tüm bilardo ekipmanlarını özel olarak İKASA Bilardo ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

bilardo-masasi-uretimi

Bilardo Masası Fiyatları

Farklı malzemeler ile farklı modellerde üretilen bilardo masası modelleri, kullanılan malzeme, ürün boyutu ve tasarımı farklı olacağı nedeni ile fiyatlarında da farklılık gösterir. Bu nedenle de özel üretim bilardo masası modelleri fiyatını öğrenmek için firma ile iletişime geçerek hangi malzemeden ve hangi boyutlarda bir masa istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir.

masa-tenisi

Örneğin bilardo masasının, jetonlu bilardo masası olması bile fiyatta değişim gösterecektir.

İKASA Bilardo, bilardo masası üretiminin yanı sıra langırt masası ve masa tenisi tasarımları da gerçekleştiren bir firmadır. Oyun ve sporlardaki konfor ve aynı zamanda da kaliteyi düşünen firma, kişilerin ve alanların özelliklerine uygun olarak tasarımlar gerçekleştirerek üretim sağlamakta ve bu üretmiş olduğu modelleri sizlere hızlı, sağlam bir şekilde kargolamaktadır.

jetonlu-langirt-masasi

Firma ile iletişime geçerek oyun ekipmanları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.