Yeni anayasaya 'Hayır' demek için buluşan CHP Bekilli kadın kolları, mahalleleri gezerek kapı kapı dolaşmaya başladı. 

HABERDENİZLİ.COM

CHP Bekilli Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelik ve üyeliğindeki kadınlar, halka başkanlık sistemini anlatarak referandumda 'Hayır' denmesi gerektiğini, Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet’e hep beraber sahip çıkmamız gerektiğini bu yüzden referandumda 'Hayır' denmesi gerektiğini vurgulayarak çalışmalarının referanduma kadar sürdüreceğini ifade etti.

Birlikteliğe ve birlikte mücadeleye ihtiyacı olduklarına işaret eden CHP'li üye Zeliha Serbest "Türkiye’nin kurtuluşu için hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu mücadelenin en önemli ayağı kadınlarımız. Kadınlar ısrarcıdır, mücadeleyi yarıda bırakmaz. Bir siyasi mücadelenin başarıya ulaşması ancak o siyasi mücadelenin içerisinde yoğun olarak kadınların bulunmasıyla mümkün olacaktır" diye konuştu.

CHP Bekilli İlçe Örgütü Başkanı Zeki Yıkıcı, "kadınlarımız bize her zaman destek oldu. Şimdi de Anayasa'ya 'Hayır' çalışmları için kapı kapı dolaşarak hız kesmeden çalışmalarına devam ediyorlar. Referandum'un olacağı güne kadar çalışmalarımız devam edecek" dedi.