HABERDENİZLİ.COM

Bekilli Kaymakamı İrem Baha Yağan ilçeye atanmasının hemen ardından mahalle gezilerine başladı. Bu kapsamda Üçkuyu, Poyrazlı ve Sırıklı Mahallelerini  ziyaret eden Kaymakam Yağan, mahallelerde  yaptığı incelemelerin ardından vatandaşlarla bir araya gelip sohbet etti.Mahallelerin ihtiyaçları ve genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Bekilli  ilçesinin yeni Kaymakamı İrem Baha YAĞAN, ziyaretlerinin sadece gezip görmeyle sınırlı kalmayacağını aktaran Kaymakam Yağan, “Vatandaşlarımızın yaşamlarını daha da kolaylaştırıcı çalışmaları el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Halkımızla sürekli muhabbet içerisinde olacağız. Adil ve şeffaf bir şekilde, insan odaklı, vatandaşlarımızın hayatlarını daha da kolaylaştırıcı hizmetleri gerçekleştirmenin çabası içerisinde olacağız. Sorunu yerinde görmek ve buna göre çözüm üretmek her zaman en doğru yoldur.  Vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak için yoğun bir şekilde çalışacağız ” dedi.

Kaymakam Yağan’a Mahalle muntarları “Mahallelerimizin Devletin yöneticilerini yanlarında görmesi, onların Devlete olan bağlığını daha da pekiştirmektedir. İlçemize atanan Değerli Kaymakamımız İrem Baha YAĞA'ın ilgisi alakasından bizler hizmet ışığını aldık. İnşaallah ilçemizde hayırlı işlere vesile olur” şeklinde ifadelere yer verdiler.

Kaymakam Yağan Mahalle Ziyaretlerine Başladı