Denizli'nin Bekilli ilçesinde meydana gelen cinayette bir kadının tabancayla vurularak öldürüldüğü öğrenildi. Kadının ailesinin haber alamayarak kayıp müracaatı yaptığı, kadının tarlada silahla vurularak öldürülmüş halde bulunduğu bilgisine ulaşıldı.
Sırıklı Mahallesi'nde yaşayan aslen Uşak'ın Sivaslı ilçesinden olduğu bilgisine erişilen eşi çoban olan 4 çocuk annesi İmran Berber, Sırıklı yakınlarındaki tütün tarlasına çalışmaya gittiği, İmran Berber'in bulunduğu yerden silah seslerini duyan vatandaşların, tütün tarlasına gittiklerinde cesedini bulduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden kadının en küçüğü 3 aylık olan 4 çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

Kadının cesedini bulan vatandaşların jandarmaya haber vermesinin ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, İmran Berber'in tabancayla belinden iki ve başından bir kurşun yarasıyla öldürülmüş halde buldu. Olay yerinde yapılan aramada bir adet tabanca kılıfı bulundu.

Berber'i öldüren katilin kim olduğunu araştıran jandarma, yakalanması için çalışma başlattı. İmran Berber'in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.