HABERDENİZLİ.COM

Girdikleri her seçimde güven tazeleyerek gelen başkanlar, yürüyüşlerine üçüncü dönemde de Atatürk ve inkılaplarına bağlı bir şekilde, istikrarla devam ettiklerini belirttiler.

Göreve geldikleri ilk günden beri Bekilli ekseni etrafında tam 34 kez dolaştıklarını söyleyen başkanlar bu ziyaretimizle 35. turumuzu tamamlayayıp, bizlere sonsuz destek veren kadın ve gençlerimize şükranlarımızı sunacağız.

Dilek Çelik, "Bekillide bugüne kadar gençlik kollarımızla, mahalle mahalle, sokak sokak ayak basmadık yer ve sıkmadık el bırakmadık. Cumhuriyet Halk Partisi kadın örgütüm daima arkamda durdu ve bende Ayşe çavuşların, Kara Fatmaların, Asker Saimelerin mücadelesini mücadelem bilip aldığım tam destekle yaşanacak bir Türkiye kuruluncaya kadar kararlı mücadeleme devam edeceğim" dedi.

İsmail Karapınar ise, "Genç kardeşlerimle Ne olursak olalım biz olalım şiarıyla çıktığımız bu yola tam karalılıkla devam etmenin büyük sevincini yaşıyorum. Ben değil BİZ anlayışıyla devam ettirdiğim gençlik kolları başkanlığında şahsıma verilen destekten dolayı partililerimiz ve halkımıza müteşekkirim. Yaptığımız çalışmalarda en büyük destekçilerimiz kadınlarımız, belediye başkanımız ve kadın kolları başkanımız Dilek Çelik olmuştur. Bu uğurda 1919 Milli mücadele ruhuyla 2019 da da mücadelemize devam edeceğiz" dedi.